- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Köszi a tippet. Olvastam ezt máshol, de ott más menüt írtak hozzá, ott meg nem volt. Mivel végül az alapbeállítással is sikerült neki stabilnak lennie, ahogy írtam, végül ezt nem feszegettem tovább.
Most felemeltem 1500-ra (ez is duplázás az alapbeállításhoz képest, és a 4 GB-ot kicsit túlzásnak érzem a teljes 8 GB-omból). Ettől is gyorsult az indulás, és a Mosaic is picit dinamikusabban "mozog".
Amúgy nem tudom, ez a java heap size mennyire érvényes a teljes alkalmazásra. Csak mert ugye van a fő java process, ami elindít néhány chromium böngészőt is maga mellett, és azok is eszik a memóriát.
Közben véletlenül sikerült rájönni a kifagyások okára is. Most egy kilépés során megint "befagyott". Ez úgy néz ki, hogy az ablakban frissülnek az adatok továbbra is, de semmilyen kattintásra nem reagál. Az az ok, hogy valamilyen ablak előugrik, ami rögtön el is tűnik (most először láttam is a felvillanást, korábban nem). Kattintást csak ebben az ablakban érzékelne, de ez ugye nem látszik éppen, és elő sem lehet hozni sehogy. Például ez tűnik el:
Viszont ha tudom, hogy kell lennie egy ilyen nem látszó aktív ablaknak, és nyomok egy entert, ami a "No" gombot választja ebben az esetben, akkor visszakapom az irányítást az alkalmazáson.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest