Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is.
Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb...
@attiati
Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24
Milyen devizát utaltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi