Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Ez tök érdekes. Nem tudom mitől függ a várakozás hossza, részben azért csináltam a táblázatot hátha megértem belőle. Az látszik, hogy valahogy "szegmentálva" vagyunk, mert valakinek vagy csupa gyors, vagy csupa viszonylag lassú beutalása van, a kivétel talán a Wise-os működés változása volt a migrációval.
Érdekes (vizsgálandó) dimenzió lehet a számlanyitó entitázs (IBUK/IBCE/IBIE), illetve hogy milyen számlaszámot kaptunk a beutalási számlaszámnak (ha jól olvastam a kommenteket, nem mindenki ugyan azokat a számlaszámokat kapta). Esetleg a kereskedett piacok, vagy a totál számlaérték is érdekes lehetne mint faktor...
Ha egyszer ezt valaki megfejtené, nagyon örülnék ha ide kiposztolná, mert mostmár a kiváncsiság fúr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest