- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Ez tök érdekes. Nem tudom mitől függ a várakozás hossza, részben azért csináltam a táblázatot hátha megértem belőle. Az látszik, hogy valahogy "szegmentálva" vagyunk, mert valakinek vagy csupa gyors, vagy csupa viszonylag lassú beutalása van, a kivétel talán a Wise-os működés változása volt a migrációval.
Érdekes (vizsgálandó) dimenzió lehet a számlanyitó entitázs (IBUK/IBCE/IBIE), illetve hogy milyen számlaszámot kaptunk a beutalási számlaszámnak (ha jól olvastam a kommenteket, nem mindenki ugyan azokat a számlaszámokat kapta). Esetleg a kereskedett piacok, vagy a totál számlaérték is érdekes lehetne mint faktor...
Ha egyszer ezt valaki megfejtené, nagyon örülnék ha ide kiposztolná, mert mostmár a kiváncsiság fúr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest