- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Én 100 %-ot kaptam, úgyhogy meg vagyok nyugodva.
BUÉK!
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Állandóan: "A hozzáférés megtagadva." hibaüzit kapom, mi lehet a baj?
V1.9-es IBT (Vista X64-es)Köszi a helpet előre is.
-
NFree
addikt
Nincs valakinek valami ötlete, belerektam a gépbe 2x2gb g skill ramot, azóta nem tudom futtatni az intel burn tesztet elindítom gyorsan végig pörög s nem csinál semmit?
-
stfx
aktív tag
Nagyon egyszeru a tortenet, mert a prime blend teszttel jobban leterheli a ramot es az NB-t, ezert volt hogy valakinel a prime elobb hibazott. Viszont ha csak procit tesztelsz prime small FFT-vel, annal sokkal jobb ez a burn test. Az en velemenyem szerint ha valakinek megvan a 24h+ prime blend, es utanna ranyom par ora burntestet, akkor tenyleg stabilnak mondhatja a gepet.
-
ImI87
őstag
hello!
én is szoktam használni a progit, és feltettem az új verziót (1.7)
az az új verzió miatt van, hogy tovább tart a teszt? vagy létezik, hogy ezért, mert eddig quad-dal néztem, most meg csak 2magosom van? -
NFree
addikt
Bakker lemaradtam bocsi
Egyébként a gép megy 24/24 be, dvd-t rippelek, zenét halgatok, játszogatom,(Crysis, Devil maycry,Race 07, Stb) közben folyamatosan megy a fel le töltés 0 fagyás vagy restart.
Meg kínoztam prime-al is egy órát nem volt gond -
malwy
senior tag
Én türelmes emberke vagyok rengeteg idővel. Ezért nyugodtan lefudtatom a kész OCmet 3 progival
1 hetet rászánok, aztán legalább nyugodt lesz a lelkem 1,5 évig a következő pasztázásig
-
NFree
addikt
Hali mindenki
Skacok akkor most mi van [link]?
Ez most jo vagy rossz
Egyébként a prime nál kb +10fok a burn javára
A maximum stress-t választottam. -
subaruwrc
félisten
4200-on prime elhasal a burntest meg stabilnak mutatja a procit... nem tetszik ez így nekem
-
Yso
tag
Nálam 3.5 óra után Prime 0 error volt, Burn In-el 800 sec után leállt hibával.
-
P00By
nagyúr
Mert csak az exe fájlt csomagoljátok ki...
-
ABnormal
őstag
válasz
keszegduda #33 üzenetére
nálam szintén... és nincs húzva semmi,alapon is elszáll...
-
keszegduda
őstag
Nekem hibával elszáll a progi...
-
Gabifapeti
csendes tag
Sziasztok!
Nektek az egymás alatt lévő értékek megegyeznek? Mert nekem még alapórajelen sem. Tehát ebből az következik, hogy valami hibázik... Tudtok abban segíteni, hogy hogy lehetne kiszűrni, hogy mi? Válaszokat előre is köszönöm! -
-
subaruwrc
félisten
Burn test szépít
238 sec után egy error prime 600 sec no error -
westlake
félisten
lehetoleg meg irjatok le 20-an, hogy "tenyleg x fokkal melegebb a proci, mint prime95-el".. biztos nem eleg egyertelmu a dolog, hiszen mar kb. 10 ember megerositette, hogy igen, tenyleg melegebb ezzel a modszerrel a proci, mint a masikkal.. inkabb olyan tapasztalatokat varnank, hogy elobb jelzi-e a hibat, mint a prime95..
eddigi allas: intelburntest - prime95 0:1 -
ADAM1337
nagyúr
Valakinek van tapasztalata ?
Majd ránézek én is.
Csak keresek egy bios-t az alaplapomhoz, hogy instabil órajeleken futtassam. -
Superman
nagyúr
Én azt nem értem, hogy miért jó az, ha 22Celsius fokkal magasabb a hőmérséklet, mint Prime alatt. Én is tudok olyat csinálni, hogy rakok egy máglyát a gép mellett, rendereltetek vele és kifekszik a meleg miatt.
Aztán jön egy újabb progi, ami már induláskor 100 fokosra hevíti a processzort és majd az lesz a nyerő, aki LN-t használ. Elnézést, ha szkeptikus vagyok, de ilyen alapon bármilyen rendszert ki lehet fektetni. Mint ahogyan a rosszul megírt Crysis is kifekteti a legtöbb csodamasinát....
-
subaruwrc
félisten
igaz csak 5 kör de hibátlan 4200 on. 12 fokkal melegebb max hőmérséklet mint prime alatt. viszont ez alatt nem volt végig full terhelés és a hűtőm is csak langyos volt, lehet homorú a procim kupakja....
-
SzlobiG
félisten
Ejha ez igencsak jobban megterheli a procit mint a prime nálam sokkal melegebbek a magok mint prime alatt még a vizem is feljebb megy nem kevés fokkal.
Hűtést tesztelni ideális progi.
-
Achill3uS
nagyúr
nálam 2 fokot nyomott a prime-ra. és nem dobta ki, hogy instabil lenne.
meg kell nézni, hogy tényleg instabil órajelen van e kül.mod. látom már meg is történt
-
Brumi˘
addikt
Nalam prime hamarabb elszall. 3. tesztnél csontra fagy a gép prime alatt, míg IntelBurnTest-be 24 lefutott.
-
westlake
félisten
nalam mar az 5. kor utan max homersekleten volt a proci..
-
szacsee
nagyúr
Vízzel nem vészes.
Prime 50°C, BurnTest: 55°C
Igaz most takarékon megy a proci 3,8Ghz 1,168V Load droppolva. -
P00By
nagyúr
Ez brutális!
westlake: Igen, az lenne a lényeg, majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest