Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanker21
tag
válasz
Auratech #4236 üzenetére
Hali. Bocsi hogy ilyen sokáig nem jeleztem. Csak nem voltam gépközelben. Szóval megcsináltam amit mondtál. Beállítottam 12x szorzóra, 250 FSB a feszültséget pedig mindenhol "auto"-ra tettem. A PCIEx-et 100-ra tettem fixen. Viszont a memoriát nem tudtam hol kéne visszaosztan 800-ról 667-re így az maradt. Szted baj?
CPU-Z Core Voltage-ra 1.312V-ot ír és néha ingadozik. Az nem gond? Alapon jóval kevesebb volt.
-
gigabyte X3
csendes tag
válasz
Auratech #4236 üzenetére
Szevasz a szorzot nyomd fel 12.5 re,az FSB meg szamold ki h kijojjon a 3 ghz ,a memorianak adj egy kis feszultseget de ne sokat max 1.9 volt, termeszetessen ha tobb tuningot akarsz lehet 2.1 et is a proci alapfeszen hagyva a memoriat meg rakd fel 800 ra.Alapon 3 ghz ig siman kell h vigye.Gondolom 800 mhz es memod van ,ha 3 ghz en megy a gep akkor a memok kozel 1000 mhz en ja es a ht szorzot vedd vissza 4 re meg az aranyt rakd 16/16 ra ha ugy nemmegy akkor akkor 8/8.Ha valami kerdesed van irj batran.
-
funkygee
aktív tag
válasz
Auratech #3317 üzenetére
Köszi!
Amúgy nekem jelenleg egy ősrégi 9550XT-m van, 128 mega rammal, meg egy full HD tft-m, bár amire én használom úgy tűnik elég. Az a kérdés, egy ilyen intel x4500 integrált vga tudja e azt a teljesítménylegalább pár hónapig amig nem tudok venni egy rendes vga-t. Szerintem erősebb is lesz,legalábbis remélem. Aztán majd valami super silent vga megoldást keresek úgyis.
E5200 hoz milyen hűtőt tennétek ami extra halk és elvisel egy kis tuningot is esetleg?
Régebben sok programmal kapcsolatban emlegették, hogy Intel-re van optimalizálva, pl Photoshop meg ilyenek, és főleg Acadot használok, ezeknél fontos elégé a cache jól gondolom? Ezért nem jött eddíg szóba az AMD. A Ram bővítés szempontjából jobb lenne ha egy lap tudná a >4g ramot, meg esetleg később lecserélném a procit is valami quadosra ha kell még több erő, nemtudom.
Üdv! -
NFree
addikt
válasz
Auratech #2749 üzenetére
Általába én a ram miatt haltam be mindíg, hogy még post se volt de mind1 ,sokkal érzékenyebb tuningnál mint a proci szerintem, ha valami miatt szarul van belőve, ilyen hirtelen nem áll meg a proci, előbb csak hibázgat , aztán már nagyon meg kell ölni, hogy még post se legyen nekem , még 4.5ghz-en is ment a vinfos csak a mark nem, bootolt volna még 4.7-is, és nem volt jobb , mint a srácé, csak valami beállítás biztos hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest