Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
funkygee
üzenetére
Nekem alap: CPU vcore: 1.165V, DDR: 1.8V PCIe 100MHz, Memóriák SPD alapértékein (bal oldali oszlop alapján).
Jelenleg: CPU: 10x, 333MHz FSB, Vcore: 1.25V (Valóságban 1.21V), DDR: 1.9V, a memóriáknál az opció: standard.
A CPU alap Vcore értéke a VID-től függ, de bal oldalt amiket mutat az mind helyes, azokat állítsd be fixen az alaphoz, ha meg húzod, célszerű először kisebb szorzóval valami nagyobb fsb-t belőni, lásd fenti példa. Ezt a freezer 7 pro röhögve lehűti alacsony fordulaton, 11x szorzóval is okés valós 1,31V feszen, csak ott már jobban teker.
-
Dave™
nagyúr
válasz
funkygee
üzenetére
annyi legyen, amennyi a bal oldali oszlopban, az az alap. AUTO nem jó, mert pl. procifeszt is össze-vissza állítgatja. Megnéztem közelebbtől, és valamennyit azért fúj rá a freezer 7 pro, hiszen majdnem ott van mellette a venti, aminek nincs kerete. Most az oldallapos venti nincs fent, és így is minden okés, szerintem 50 alatt nem kell félteni az északi hidat

Üdv.
-
Dave™
nagyúr
válasz
funkygee
üzenetére
Nekem ilyen lapom van, egyszer csinált hasonlót zöldben, amikor túlhúztam, kevés fesszel. Ha alapon van, nem szabadna ilyet csinálnia, de a biztonság kedvéért fixálj biosban mindent (feszek, frekvenciák).
szerk: eddig horizontálisan volt a hűtő a lapra, és az északi híd simén fogható volt, most lett egy ac freezer 7 pro, ami vertikális, nekem is tűzforró, bár ilyet nem csinált, most tettem az oldallapra egy ventit, lejjebb ment 6 fokkal

-
Dave™
nagyúr
válasz
funkygee
üzenetére
Nekem megy... Amúgy annyi a kül, hogy a 4500HD még jobban besegít a HD dekódolásba, mint a sima, de a sima is ismer minden vonatkozó szabványt, ezzel tehermentesíti a procit. Ár/teljesítmény arányban sokkal jobb választás. A dekódolási különbségek megtalálhatók az intel honlapján, bocsi, de most nagyon nem érek rá megkeresni.
Üdv.
-
Dave™
nagyúr
válasz
funkygee
üzenetére
Nekem G43-as Gigabyte van, win7 alatt használom, tökéletes a driver, HD gyorsítás nagyon korrekt, játszani nem játszok így passzolom a teljesítményét, gondolom nem nagy szám, de a HD gyorsítást erősen érezni. Ja és aqua-ban 21, mindenhol máshol ahol néztem min 26. Tehát még jó áron is van
A G45 30 felett van, és alig nyújt többet, cserébe másfélszer drágább. -
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
válasz
funkygee
üzenetére
szia kolléga
az elözö kollégát ismételve én is a 2x2 gb os kit et ajánlom, és a 800mhz-eseket,én 2x2gb kingston cl5 öt használok nagyon bejönnek nekem a kingston ramok
, egyébként a 64bites xp lekezelné mind a 4gb ramodat amivel ellentétben a32 bit es 3,5ig kezeli lea többi kollégához szolna a kérdésem:egy e2200am van 11x265 öt szereti a legjobban,ezen a beálitáson stabil alapfeszen és 3 orás 10es prioritásu orthos testen sem bukik ki, de viszont 3ghz fölé még 1,4 v on sem akar menni, ezért agyalok egy ideje azon,hogy leváltom egy e5200ra ti mit tennétek? vélemények? egyébként jáccok, cod 2,4,5, crysis , ut3, cs1.6 Sof3,farcry2 meg ienk játékokat szokok tolni én ugyvélem ha most megcsinálom ezta cserét akkor egy joideig nemkell gépbe invesztálnom mert az e5200 biztosan fog menni akár 3.3ghz-tis kevés feszemeléssel
-kritika

-
Auratech
őstag
válasz
funkygee
üzenetére
3d teljesítménye miatt nem érdemes a 4500-ra váltani. Ha integrált lapot veszel, más a helyzet. A HDlejátszás optimalizációja a mellette szóló érv, no meg az ilyen gpu-val szerelt lapokon modern a többi rész is (Ich10..) A dx10 támogatás(Vpista
, kis fogyasztás..Tehetsz mellé később komolyabb vga-t, ami együtt működik az integrált intellel, átvéve tőle a 3d oroszlánrészét. -
Auratech
őstag
válasz
funkygee
üzenetére
Ha a hd lejátszás fontos, a intel4500-as igp-je a legjobb megoldás. A leghatékonyabban gyorsítja a hd (x264, mpg2HD, avhdc..) Ha integrált lapot veszel, ez a legjobb videohoz.
A többi, egyébként erősebb integrált megoldás egyenlőre nem támogatja a videogyorsítás minden porcikáját.
Ha külön vga-t veszel, nvidia-pure video2 kompatibilis (8600 és felette) legyen, atinál meg avivoHD a varázsszó. (hd2600, 3xx0, 4xx0)
Szerintem a legjobban a most megjelenő 4750-es radeonnal jársz. 25e körül lesz az ára és 2-3 éves távlatot nyit a 3d világába a mai középkategóriások teljesítményével.
Az 5200-as a fulhd mt2-es videót cpu-ból 60% teherrel játsza le alapórajelen. 3.4 környékén 35-40% Egyéb hd anyag ennél kevesebb krafttal beéri. VGA rásegítéssel 10-20% a terhelés. -
Gyuri27
félisten
válasz
funkygee
üzenetére
Felesleges pénz kidobás. A g31 + 5200 kombó tökéletes és olcsó. Az g41-n az int vga-ja meg anniyal többet nem tud. Ha igp-t akarsz hosszútávon használni amd felé kacsingass.
Ha kell a firewire akkor nem szóltam. Én ezt javaslom [link] 14.400k szilárd kondik, dual bios. -
D@ni88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Úgy összeakadt valami, hogy a monitort ki kellett húzni, mert állandóan ON ban maradt, kép nélkül egy ilyen kis móka után. 

,remélem jo tuiningbarátot fogok kifogni
majd jelentkezek ha megvan ,nameg közben azér feltünök itt is segiteni vagy valami
, egyébként a 64bites xp lekezelné mind a 4gb ramodat amivel ellentétben a32 bit es 3,5ig kezeli le