Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Trihorn
üzenetére
Asus lapod van?
Ezekkel a PLL-ekel én is sokat kinlódtam... És ugyanoda jutottam mint az egyszerübb GIGA lapoknál.probálgatni kell.
Az általam olvasott infók ellentmondásosak, van aki szerint csökkenteni kell a PLL-t, müszaki indokát nem tudom..
Az alacsony FSB-nek lehet alaplapi akadálya is.
Ha tudod probáld ki egy e6750 vagy e8xxx procival mit tud.
Én is ezt tettem és aztán már csak az e5200 prociban kellett kételkedjek. -
lipi67
nagyúr
Úgy látom,számíthatok Rád

Bluegene
rimestabil 4518-on,s azért annyin,mert ott nem merek feszelni nagyon,s víz kellene,mert a lég kevés.1x már beszéltünk róla,de nem értem,hogy lehet az,hogy a belőtt bios fesz több lesz!?Ha nem a CPUZ,akkor egy durva húzás a gyártótól,hogy jobban feszítsen a lap a tesztelések során.Gorni-val beszéltük pont,hogy Ő is talált egy ilyen tulajdonságokkal felvértezett deszkát az Asus-tól,s nem éppen az olcsó kategória képviselője volt.... -
Chaser
legenda
Ahogy 2 egyforma ember, 2 egyforma proci sincs, lehet másnál 400+ felett van fal, nálad ezexerint jóval előbb. Ramok miatt én nem félnék, számottevő gyorsaságot nem érsz el gyors rammal, csak ha az FSB is nagy. pl egy E6xxx/8xxx 6x,7x500-on ezres rammal már odab@sz, mivel proci és ram valós 500mhz-en megy. Ilyen kis prociknál amiknél ált 400 FSB már nagyon jónak számít, elég egy 800-as ram is, ha gyorsabban is van járatva a ram, bencheken kívül sokat nem javul a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rimestabil 4518-on,s azért annyin,mert ott nem merek feszelni nagyon,s víz kellene,mert a lég kevés.1x már beszéltünk róla,de nem értem,hogy lehet az,hogy a belőtt bios fesz több lesz!?Ha nem a CPUZ,akkor egy durva húzás a gyártótól,hogy jobban feszítsen a lap a tesztelések során.Gorni-val beszéltük pont,hogy Ő is talált egy ilyen tulajdonságokkal felvértezett deszkát az Asus-tól,s nem éppen az olcsó kategória képviselője volt....