Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bolcsodal #8232 üzenetére
Hát 14k-ért nem, ezért vázoltam a lehetőségeket ha adott a keret. Az 512-es msi 3850 bruttó 15k-ért jó vétel, ha nem számít a többlet fogyasztása. Igazából én inkább valami olcsóbbat vennék most, nekem úgy tűnik nagyon söprik kifele az ati vga-kat, tényleg jönnek az újak ősszel. Ha a fele igaz a pletykáknak, a mostani vga-k ára minimum feleződik.
VT-t megéri-e? Ezt nem értem. Nem drágább amelyikben van, e5200 és e5300 közt meg nagyon lecsökkent árban a különbség, ilyen kibaxás több is jöhetne az inteltől, pl 3 hónap múlva beépíthetnék az SSE4.1-et is
Úgy alakult, hogy az enyémet eladtam, én már csak VT-set veszek. Ha nem lesz, akkor éemdít
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bolcsodal #8232 üzenetére
"Jó kérdés a VT. Símán kib@szás a jelenlegi E5xx tulajokkal."
Velem aztán nem b@sztak ki, az biztos.De sztem a userek nagy része azt se tudja mi az a VT, nem tudja mire jó és nincs is rá szüksége. A win7 beépített XP módját a microsoft nem az általános felhasználók számára találta ki. Vagy Te ennyire igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest