Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Qwertrt
üzenetére
Egyszerűen felteszed az EasyTune progit, és ringyóz alól próbálgatod. Előtte beállítod a biosban, amit már tudod hogy megy stabilan(feszt, ramot, PCI-e frekit stb.) Pl. belövöd 3Ghz-re, és a progiból állítgathatod lefele is felfelé is, és mindjárt tesztelgetheted is(Winnel való együtt indulást kikapcsolod benne) ha esetleg gond van és újraindulna, akkor az indul csak el ami be lett állítva biosban!
(#7353) CHIPman: Csak nehogy tényleg az legyen, mert nem igazán hiányzik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Qwertrt
üzenetére
24/7-re akkor érdemes 4Ghz-en környékén járatni, ha azt valós 1,3V alatt viszi és folyton konvertálgat az illető. Meg még esetleg akkor is célravezető, ha GTX295-ös kártyája van, de az olyannak már Corei7-re is telik.
Egy HD4890-hez is 3,5Ghz-en, tehát felesleges afölé húzni.(#7358) kriszbon: Én még teszt erejéig se toltam 3,6Ghz fölé, pedig ment volna. Nekem nem olyan fontos az epénisz mérete.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Harry Potter - fan topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)