Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Az EIST és a C1E -nek csak üresjáratban lenne szerepe.
Ha terheled a procid akkor már kell a kraft
Amúgy, ha energiát akarsz spórolni kapcsold le 5 percre a lámpád kb ugyan ott leszel
Ez az energia takarékosság humbug.De ha tényleg takarékoskodni akarsz kapcsolós hosszabítókat használj (tv, erősítő,gép,monitor...stb) mikor nem haszálod a cuccod kapcsold le a hálózatról
A terhelt hőfok teljesen rendben van. A terheletlen pedig pont a ventiszabályozás miatt "magas" hiszen lassabban pörög a ventid és kevesebb levegő megy a hűtőbordára.A csendességnek ára is van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért egy 20-22C° szobában sztem tökéletes a 30 ennyi-mennyi fok.Főleg zárt házban.Hiszen a felvett fesz nem mehet el számolásra,hő formályában távozik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Paszta: én OEM procit kaptam de az E2200ason szürke hővezető lapkák voltak és amikor felraktam a hűtőbordát szétterültek.
Szóval no para, jó hőfok.De nincs az a proci ami ne kajálna ha terhelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)