Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az AI hívószavával érkeznek a Sapphire új mini PC-i
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Stirbi
üzenetére
Hát nekem volt jó pár e8xxx procim,aztán váltottam Q9550-re,aztán vissza e8xxx-ra,mert 2 mag pihizett állandóan.Feszelni jobban kelett,fogyasztás nőtt,feleslegesnek tartottam.Aztán a 8400 procim így ment,de ált 3.6ghz-n használtam.Mondom ha kell játékoknál majd felteszem 3.6-ról 4ghz felé,de lusta voltam rá,na meg ment is minden játék.Aztán most lett e5200 amit 9x400-on használok ati 4770-el,és tökéletesen megy minden.Semmi gondom nincsen,és elvagyok egy 12k-s procival.

Tanulságot levonhatod,én is voltam úgy hogy semmi nem volt elég,de most úgyérzem kinőttem a dolgot.Túl van ez lihegve nagyon.Szerintem.
Azt kell eldönteni dolgozni is akarsz rendesen a géppel,meg hd-t konvertálni stb...Akkor kellhet a 4 mag.Játékok miatt felesleges váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A Boot idejét leginkább az határozza meg, hogy mennyire van hazavágva a Win.