Hirdetés
- OLED TV topic
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Milyen videókártyát?
 - Apple MacBook
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - TCL LCD és LED TV-k
 - RAM topik
 - Androidos tablet topic

Új hozzászólás Aktív témák
- 

NixonHUN
tag
válasz

netmesterke

üzenetére
						Üdv!
Némi felvilágosítást szeretnék kérni az Uraktól proci feszültségállítással kapcsolatban. Alaplap GigaG41Es2l + E3300. Biosban az fsb 300-on, szorzó 11X megy is fagyás nélkül 3.3-on. A megfelelő résznél a feszt "normal" állásban hagytam. Viszont az feltűnt, hogy 3.0Ghz-en a 3.3-hoz képest jobban (kb 10-12 fokkal) melegszik. Ennek az az oka, hogy a normal állásban "magától" több feszt ad a procinak magasabb fsb esetén? Illetve ehhez kapcsolódna a másik kérdésem is, hogy ha én ez nem szeretném, mi a gyári feszültség érték (Intel oldalán semmit sem találtam) , amit be kellene hogy állítsak. Megy majd amennyit megy, de azt nem szeretném hogy túl sokat kapjon.
Remélem érthetően le tudtam írni az aggályaimat..

Előre is köszönöm!
Üdv,
M. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
 - 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest