- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #8296 üzenetére
Á! Akkor már mindent feszelnem kellene, és ..tök tetszik ez a proci, alapon is kva gyors, nem ölöm meg. Most másra kell a "nem létező "pénz.
-ne tudd szombat-vasárnap mennyi volt(s lesz), jön a ballagás. Köll cipő, gatya a törpékre, vennem kell egy új bombert, meg..lehet el is költözünk, már olyan rég nem költöztünk. Csak..jön majd hamar a sulikezdés, áááááá- egy alapgép ára simán,s lehet, hogy keveset is mondtam. -
lipi67
nagyúr
Most indult a fiam szerenádozni..Húú..Ha én csüt.este indutam volna, szombatra sose értem volna haza a ballagásomra..Sztem ő is csak a WoW miatt siet majd haza..
Nem vok most lázas, gyorsan nézek egy validot -
kicsigeri
senior tag
Na ja ma ájemdés van, itt a lehülés
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
-
lipi67
nagyúr
Köszi!
Gyógyszereket szedek (nemtom mit), feküdni is szoktam.Filmet ..van itt egy halommal de 1 új nincs. Viszont picit tuningoltam, mit lehet 4 maggal kezdeni. [elég sokat]
-
lipi67
nagyúr
Felébredtem én is..de minek. Már kvra unom, hogy lázas vagyok
-
Gorneck
legenda
Lassan műszakin a kocsim...apámnak meghagytam, hogy azonnal szóljon, ha minden rendben ment és kellek a forgalmi átvételéhez...
-
Gorneck
legenda
Reggelt Mindenkinek.
-
lipi67
nagyúr
Én meg nem értem, hogy miről beszéltek
Jó éjt!
Balázs!!! Ment válasz, de ha nem is aluszol még, s lereagálnád, akkor se biztos, hogy megvárom, jön az este, megint tök láz vok. (anyám azt mondja..diszókóros vok. Ha azok nem kapnak levegőt..akkor az.) Ha Gábor nem más villamosra száll,(nem keveredünk el) vagy nem a hátizsákommal sétál a XIIIkerbe..,esetleg nem ver 2x el az eső..
Szarni már bele.Gyuri !!! : Én..Nekem tetszik ez a kárty, csak Zájec olyan jó eredményeket produkált nv-vel, [link]
[link]???????,
András: Én se nem.
Na asszem aluszok!
Jó éjt! -
kicsigeri
senior tag
Jó éjt
-
Gorneck
legenda
Tele a faszom ezekkel az ipari hulladék NV karikkal...G220, egy fos...
-
Gorneck
legenda
Szép napokat mindenkinek.
Már reggel elég kellemes idő volt a buszon...15 perc után már ment is a kondi...
-
fekeandras
őstag
Áhhh... Dejavu
Én is el akartam lógni a középsulis ballagásomat de nem tudtam, mentem volna haverokkal a bányatóra sátorozás + bográcsozás + csajozás hétvégére.Végül is egy nappal később csatlakoztam de nem emlékszem sok mindenre.Arra még igen, hogy ruhában telefonnal a zsebemben bementem fürdeni... mínusz 1 óra + mínusz 1 telefon...
Állat volt -
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #8253 üzenetére
Majd lesz! Vissza kell kicsit menni! Csak most más felállásban. Csak most ballagás, utána még 1 hét elintéznivaló. Már előre üt a guta, Krisztián ballagni se akar. Kb azt mondja, h kispolgári nyálas faszság, ő leszarja. (jó, hogy Ő ballag)
-majd elküldöm Bogit..- (Viszont Akivel voltam meg pluszba még pár uolyan kat. itt lesz. -
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt.
tsigi az az ár nem valami jó, tényleg. Ha keresni is akarsz rajta, akkor 45 max 50.
lipi még jó hogy valaki képben volt
-
#TOTTI
őstag
Érdekel valakit..?
Gigabyte P35-DS3P
Intel E7200
Gigabyte cooler
8800GT 256Mb
2x2Gb Transcend KIT DDR2 80065K..?
-
lipi67
nagyúr
Spec. nem is Rólatok szólt!
-
-
lipi67
nagyúr
Alakul a helyzet. Csak az irataim tüntek el, de a XIII.ker-ben ott van minden cuccom..
A nővérem fia most 2 haverját elküldi a "gödör"-be, hátha ott lett hagyva a bomber,s benne a cucc. -
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #8237 üzenetére
A gáz az, hogy Gábor hazasétált a hátizsákommal, s kvra fáztam hajnalban egy terasszerű kocsmában. Hol van, s mi az a "gödör"? Valami V.keres felkapott kocsma, asszem ott keveredtünk el Gáborral, s vszínű ott a dzsekim az összes iratommal..(meg a tfon)
(#8238) kicsigeri : Hát..nem.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #8230 üzenetére
Ha útközben nem tévedünk el, s nem kerüljük el egymást Gáborral. S ha nem tünik el a bomberem (benne minden iratom), akkor talán iccaka nem fázom meg, s most nem 40°-os lázzal fekszem. Levegőt nem kapok, beszakad a hátam. Asszem fekszem is..
(#8232) kicsigeri A baj ott volt, hogy vasárnap de. az V.kerben elvesztettem a fonalat, telóm sehol, s nem tudtam, hogy merre menjek..De. 10re azé kiértem a keletibe, de ott volt egy kis nézeteltérésem 2 (tőlem barnább) zsebessel. Azokat hajkurásztam, még 2 rendőr is segített, de meguntam s valamilyen miskolci vonattal hazajöttem (gondoltam én) A Tiszain viszont találkoztam egy régi katona cimborámmal és..lényeg: Edelény helyett Kbarcikára mentem. Onna röpke 3 óra múlva újra Miskolc Tiszai Pu. Ittam 1 sört, s úgy döntöttem, nem megy ez most nekem, fogtam egy taxit és hazahozattam magam. (nem tudom, hogy mikor)
Na asszem le kell feküdnöm.
-
shteer
titán
inteles szép napot!
-
shteer
titán
ezzel eddig nem dicsekedtél
-
lipi67
nagyúr
Még furcsa beszélni..de alakulok.
-
lipi67
nagyúr
Asszem tegnap éjszaka én is hazaértem. Volt 1-2"baleset"... Pl valaki hazament a dzsekimbe, Gábor meg a hátizsákommal...Nyiregyházára asszem.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Gorneck #8220 üzenetére
Na ja, a dolgozót ott húzza la a főnökség ahol tudja.
De maguknak meg mindent, ami csak lehet. Hallottam olyat, hogy a fönök mondván nem ott lakik azon a településen hanem 20km ezért bérelt egy családiházat a cég pénzén hogy ott lakik, de persze nem hanem bejárt, azt meg kiadta albérletbe. Nem gyengék néha. Nekem se fizettek üzemanyagot 3-4 hónapig, aztán mondtam hogy ez így nagyon nem éri meg nekem hogy ide járok dolgozni, aztán belátták, mert kelletem.
-
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt. Na mi történt, Lipi nem talált haza?
-
shteer
titán
jóreggelt! szép napot! munkára!
-
Gorneck
legenda
Én ma a bejárónkkal küzdöttem miután legyűrtem a másnaposságom...mondjuk a takony idő miatt eléggé összevissza tudtam haladni...
Csütörtökön végre vihetem vizsgáztatni a kocsim (megérkezett a határozat az okmányirodától...bünti még sehol) és még az is lehet aznap lesz friss műszakis kocsim...ez egy nagy vicc ami ebbe az országba megy...
-
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt, asszem tegnap kicsit bebasztam
-
fekeandras
őstag
Na mi a helyzet ébredeznek a muslincák??
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged