- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
canniball #1977 üzenetére
A LAN csatit amúgy nem említette? Mert ha jól emlékszem nyunyu kolléga pont erre panaszkodott...
Szerintem a 2-3 evvel ezelotti Epia V/5000/8000 szeriakat anyaztam a szar halocsati miatt, azok ruhelltek nagyon, ha merev fali kabelre krimpelt kollega patchhez valo dugot
Ilyenkor falialjzat felszerel, onnan gyari puha patchkabel lett a megoldas, vagy ezresert RTL8139 kartya, de azt nem szerettuk, mivel akkor nem tudtunk soros kartyat rakni a gepbe.GCLF fronton doglott PCI port, gyarilag be se lehet kapcsolni moka elofordult parszor, de hirtelen nem emlekszem olyanra, hogy halogond miatt kellett volna cserelnunk.
Igaz, tizenpar peldany utan lealltunk vele, tul gyorsan doglottek
Mivel fonokomnek meg egy virtualis vallveregetesre sem futotta, hogy sporolni akartam neki, onnantol en sem eroltettem a joval dragabb Epia helyett. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
canniball #1977 üzenetére
lan csatiról,nem volt szó
, és mivel 3 év gari van rá, elméletileg kicserélik,de előtte azért be kell vinnem a bótba,persze ők nem szervizelnek,kiküldik külföldre (mitt tom én hova) , ott bevizsgálják,aztán ha hibás akkor azt mondták kicserélik.Ez cirka 2 hétbe kerül,de mivel jönnek az ünnepek,lehetnek csúszások,így azt mondta az illetékes,jobb ha várok január közepéig vele
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest