Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
WhiteWalker #1989 üzenetére
Azért ha lesz hozzá időd/energiád vidd csak vissza a lapot és csapkodd szépen az asztalt!
-
Billu
aktív tag
válasz
WhiteWalker #1981 üzenetére
Ebben a hirdetésben egy hasonló átalakítót hirdetnek, és a következőt írják:
„- Csak olyan videókártyákkal működik (mindegy, hogy laptop, vagy asztali gép), aminek a videókártyája támogatja ezt a funkciót, hogy VGA-n keresztül ad ki TV-out jelet. Erről győződj meg vásárlás előtt.”
Szerintem az intel vga nem ilyen.
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #1978 üzenetére
"Ez cirka 2 hétbe kerül,de mivel jönnek az ünnepek,lehetnek csúszások,így azt mondta az illetékes,jobb ha várok január közepéig vele
"
Ha most beviszed és 2 hét + a csúszással szerintem hamarabb meglesz, mint január közepe + 2hét (+csúszás, a mai világban ugye..) Persze ha csak ez az egy géped van akkor nem szóltam azt is csak halkan! Esetleg fontold meg a wdtv-t!
-
canniball
nagyúr
válasz
WhiteWalker #1978 üzenetére
Remek...
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #1975 üzenetére
d-sub az a VGA kimenetet jelenti ha jól tudom.
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #1965 üzenetére
Kár, hogy igazam lett
Viszont így a vga eszik majdnem annyit mint a lap...
-
canniball
nagyúr
válasz
WhiteWalker #1963 üzenetére
Itt egy fogyasztás-lista...bár a geforce2 pont nincs benne.
-
canniball
nagyúr
válasz
WhiteWalker #1195 üzenetére
Fizetésből élek, szeretem ha valamire pénzt adok ki akkor az úgy működik ahogy elvárom.
Az pedig hogy a gyártó mit állít egy termékről csak egy dolog, jártam már úgy hogy a megvásárolt cucc a gyártó honlapján lévő állításoknak kb. felét tudta teljesíteni... Különben is: azért van a fórum hogy kérdezzünk, nem?
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
WhiteWalker #1133 üzenetére
Nálam is elvileg az lesz:-)
Ami kérdéses, hogy közvetlenül a kábelmodem után kössem USB-vel és a hálókariról menjen a WLan routerbe, vagy maradjon a router a kábelmodem után, tegyek bele USB-s wlan adaptert és úgy működjün? (jelenleg ez utóbbi megoldással megy a jelen gépem, és öcsém laptopja) -
BioNiCMaN
addikt
válasz
WhiteWalker #1044 üzenetére
halktalan = hangos
-
balkoger
tag
válasz
WhiteWalker #976 üzenetére
Egész jó a új képed! Hirtelen nem tudtam ki vagy.
-
tlac
nagyúr
válasz
WhiteWalker #938 üzenetére
nem hiszem, az matx-es, atx-es lapokon is a 945g passzívan van hűtve
az atom meg jóval kevesebbet fogyaszt, tehát az is bírja
hogy ne legyen túl forró, egy kis szellő már elég -
balkoger
tag
válasz
WhiteWalker #938 üzenetére
A nyári melegedésre én is kiváncsi leszek, de nem mindegy milyen környezetben!
3 és fél éve a panellakásunk 30!!!! fokra melegedett fel és sosem tudtam normálisan hűteni a gépemet sem nyáron, most a házunkban tavaly 25 fokra melegedett fel a nappali a dolgozósarkomban még 1-2 fokkal hűvösebb voltezért nálam most már nincs hűtési probléma ilyen téren.
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #854 üzenetére
Én egy rossz tápról vágtam le a kábelt.
-
Stoto
tag
válasz
WhiteWalker #851 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ezzel be se kapcsol, mert nincsen rajt a procinak táp.
Ha meg felhasználod a molexet egy átalakítóval proci tápnak, akkor nem tudsz tápot dugni az optikai meghajtónak...
-
Stoto
tag
válasz
WhiteWalker #849 üzenetére
Viszont, ha többet rendelünk akkor már megéri...
Mit is tud ez a táp? Van rajt p4es csati is? sata, ide?
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #841 üzenetére
Én írtam a hazai forgalmazónak és szintén ezt a választ kaptam. Balkoger vette fel a táp gyártójával a kapcsolatot, csak eltünt az emberke.
12k? Ne már, hogy 4k-t érjen a ház.
Én most arra várok, hogy lejebb menjen az euró ára, és akkor talán emberi áron tudok venni modecom házat+tápot, így keveset buknék a fel nem használt házon... bár ehhez nem sok reményt fűzök.
nincsenek nagy álmaim még sem sikerül egy sem -
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #830 üzenetére
Köszi, de a gyártónál ugyanez $55-be fáj ([link] alul a related items részben az első) Csak + posta + szar forint és nem éri meg annyira.
Szaszlaci: én azért nem veszem mert másik házba akarom beépíteni a gépet, nekem csak a táp kéne belőle. 13k-ért meg sehol sem lehet találni, 16k környékén van most az árlistákon (gondolom a szokásos elfogyott, de kinn marad mese, vagyis még drágább) A házzal meg amúgy sem tudnék mit csinálni, igaz Balkoger jelképes összegért megvenné.
Lehet külső tápos lesz a gép, amíg nem erősödik meg a forint, bár még egy pci riser is kéne ami nem rohadt magas.Fekeandras: az aktív hűtés az északi hídon van nem a procin
Biosban visszafogva 50%-ra + 1 ellenállással már hangtalan, de még hűt is.
-
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #832 üzenetére
Mindenkinek szólt igazából, csak a te tippedből kiindulva mentem tovább.
Nyáron meg én is kíváncsi leszek rá, remélhetőleg nem lesz baj.. -
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #830 üzenetére
Miért nem vesztitek a M. 202/302-őt, újonnan boltban sem túl sokkal van 60 dollár felett az ára.
És ez egy jó ház szerintem, teljesen passzív tápokkal.
( Én 13 rugóért vettem 1 hónapot használtan. )Vagy a már linkelt Dell ház, 1500 Ft-ér is megérhet egy próbát. ( A lenti kép a hirdetésben az nem azt ábrázolja! )
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #826 üzenetére
Pont ezt kérdeztem én is, hogy itt vette-e... (wireless bolt <-> vezetéknélküli bolt, csak ilyen drága boltot nem akarok reklámázni...)
-
srph25
tag
válasz
WhiteWalker #784 üzenetére
igen tudom, hogy 2 féle van, és hogy mi a különbség. viszont nem tudtam, hogy az egyikhez kell a 20 és a másikhoz 24 tűs csatlakozó.. a képet google alapján a clf2ről vágtam be, szóval bocs, ha ott hibásan ilyen volt felrakva
-
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #724 üzenetére
Bizony érdemes, CoreAVC kíséretében..
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
WhiteWalker #678 üzenetére
Köszi szépen! A magasság engem is érdekelne.
Meg az is érdekelne, hogy a chipset, illetve a proci borda együtt mekkora ventit tudna elviselni? Van egy elfekvő 120-as, illetve egy 80-as AC ventim, remélem valamelyik remélem jó lesz rá.
Milyen megoldással lehetne az eredeti bordákra rá erősíteni? Sima csavar, vagy esetleg valami barkácsolást igényel?
(#677) kingabo!
Dobhatnál egy képet a ventis megoldásodról!
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #670 üzenetére
Én átraknám lentre a tápcsatlakozót is, hamár egy ventinek vágsz helyet, akkor szerintem érdemes ennek is.
-
jenei92
senior tag
válasz
WhiteWalker #666 üzenetére
nagyobb képeket nem tudtál volna csinálni?
-
harry
veterán
válasz
WhiteWalker #647 üzenetére
Na jó, de egy Zalman tüske meg 7-800ft, és van vele kb két perc munka...
-
parandroid
félisten
válasz
WhiteWalker #640 üzenetére
Vazze, ez iszonyatos áron van a lap árához képest.
Ezzel együtt egy képet tudsz dobni, hogy hogyan néz ki rajta, meg hogy hogy sikerült lefogatni?
p
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #643 üzenetére
Akkor minden rendben.
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #640 üzenetére
Az nem fun, hanem fan.
Többen is használják passzívan és mindenkinek működik, tehát a venti hiánya nem lehet gond. Inkább az, hogy amikor felraktad a hűtőt véletlenül kicsit megdöntötted és lesarkaztad a chipsetet.
Remélem nem ez történt! Ez "nem indul el a boot" alatt pontosan mit értesz? Nem bootol be az xp/linfos, vagy fel sem pörgeti a vinyót a gép/nem kapcsol be a monitor?
A ventit nem vághatja haza, mert a bios nem tudja megmondani ,hogy vazze 6k-s fordulaton pörögj ha bele döglesz is. Kap a venti egy feszt aztán a motortól függ, hogy mennyit megy vele. (nyilván a 4cm-esen nemugyanolyan motor van mint a 8cm-esen) -
gt007
tag
válasz
WhiteWalker #594 üzenetére
Szia. Ezen a linken [link] egy felhasználó ajánlott nekem egy tápot, mikor kerestem, írjál neki egy privit, hátha még megvan neki, szerintem 12K-t megér!
-
gt007
tag
válasz
WhiteWalker #584 üzenetére
Szia. Itt van 12V 12,5A-es, de káttam máshol kisebbet is.[link]
-
gt007
tag
válasz
WhiteWalker #584 üzenetére
AC adaptert lehet hozzá venni, ez biztos, csak azt kéne tudni, hogy a gyári ?V-os és ?A-es.
-
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #578 üzenetére
Néztem, rengeteg minden, fogalmam sincs róla mik lehetnek
Viszont hogy lehet az, hogy összeadom a futo progik memóriaigényét, és mégis jóval kevesebb, mint amennyi memóriát elvesz a win? Nekem ez nem nyilvánvaló.Benne van tán a windows is, ami nem "külön futó program"?
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
WhiteWalker #552 üzenetére
"érdemes új biost feltenni egyáltalán? történik vmi lényeges változás?"
Nekem a 99-essel nem ment rendesen a szoftveres reset pl. egy Windows-restart során, már mindent próbáltam, és csak utána a BIOS-frissítést - úgy tűnik, az hozta rendbe, vagy valami BIOS-beállítás, amiről nem tudok (most szintén 137-es van). Mindenesetre azóta hibernálás stb. tökéletes. Leszámítva, hogy alaplapon beállított időre nem akar felébredni, de annak az okát még kutatom...
Más: ígértem fogyasztási adatokat még korábban - már sokat méricskéltem, de ma hozták meg a PixoPSU tápot (és van egy 20V/60W-os notebook tápom hozzá), úgyhogy nemsokára leírok minden eddigi infót.
Kérdésem, hátha tudja valaki: más alaplapokon állítható, hogy ha alszik a gép (S5), kapjon-e tápot a PS2 billentyűzet és egér (jumper vagy BIOS-beállítás), mert olyankor azokkal is ébreszthető, de ezen az alaplapon nem találok ilyet - mindig működnek, de ébreszteni nem lehet velük. Igazából az kellene, hogy ne legyenek bekapcsolva, annak a módját keresem. Elvileg nincs akadálya. Egyébként az USB portok is állandóan mennek, de az az eszköztől függ, hogy mennyit vesznek fel róla (részletesen ismerem a busz működését), az nem baj, hogy olyan.
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #552 üzenetére
Direkt ezért linkeltem a release notest! (EM64T Capable helyett INTEL 64 ARCHITECTURE CAPABLE)
-
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #512 üzenetére
Nem ide tartozik ugyan, de mióta én úgy fél éve rászántam magam egy konzolra, többé soha az életben nem fogok PC-n játékokkal szenvedni. Ez 100%, mert számomra nincs előnye egy konzollal szemben.
-
harry
veterán
válasz
WhiteWalker #508 üzenetére
Szerintem meg nem ez fogja megölni, tekintve, hogy az átlag felhasználó (cég vagy magánszemély) nem használ 4 gigát, sőt... Ugyanúgy, ahogy Vistára sem fognak váltani, így az XP szerintem még simán eléldegél pár évig, ha nem tovább. Ez nem vindózéktól függ, hogy nem lehet majd venni, nem lesz támogatás meg licenc, mindegy, attól még sokan maradnak ezen. Mármint a 32biten.
Én viszont lehet kénytelen leszek váltani 64re 4 giga miatt - csak éppen Ubuntut. De lehet inkább csak beérem 3-mal. Majd kiderül. -
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #508 üzenetére
Nem kezeli 2 giga fölött?? Emlékszem 128 giga fölötti HDD-vel is volt baj, mert ahhoz is SP1 kellett legalább. Most meg a memória.
Bár hozzá kell tenni, hogy én nagyon sok ideig nem akarok gépet váltani, a mostani 2 giga pedig elég jó azért netre. Majd ha Firefox nem indul csak 8 gigán... -
balkoger
tag
válasz
WhiteWalker #315 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni én is!!
Illetve azt is mivel fogattad hozzá szaszlaci ? -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
WhiteWalker #252 üzenetére
Namost, mihez kepest?
A sziliciumnak 110 Celsius fokig siman mukodnie kell.
Az A1200-mben levo 68060 siman atmelegiti par ora alatt az asztallapot akar 60 fokosra is, es stabilan uzemel mar par eve....
No para, amig nem fustol. -
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #292 üzenetére
Az világos, hogy 4 magosnak látja a feladatkezelő. De miért látja 4 magosnak egy hőmérséklet mérő? Szerinted hogy lehet mérni 2 nem létező virtuális mag hőmérsékletét? A Speedfan méri.
-
balkoger
tag
válasz
WhiteWalker #282 üzenetére
nem tudom passz, de a fényképen megnézheted, kb 6-7 centis intel venti, dróttal felfogatva!!!
Ja most látom azt írtad mihez? A borda lefogató kampóihoz, és 1 drótot az alaplapi felfogató lyukba. -
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #252 üzenetére
Hát ha rá tudod fogatni stabilan...
Akkor írj eredményeket !
(van még ez is) -
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #244 üzenetére
Szerintem ez teljesen rossz megoldás, mert így csak azt az egy lamellát hűti, amelyikre ráfúrod. Ha a chipset hűtőt nem veszed le, akkor az valamennyit fúj a procira. De egyébként valóban, a procinak nem kell aktív hűtés, csupán azt kell megoldani, hogy valamennyi légáram legyen a házban és az elég a procinak.
A chipsettel kicsit más a helyzet: vagy valamilyen aktív megoldással kell hűteni (pl. a gyári, csak nekem az hangos volt), vagy teszel rá egy passzív hűtőt, de akkor minimális légmozgás kell a házba.
Nálam ez utóbbi van, és egy 5cm rendszer venti mozgatja a levegőt, ez pedig bőven elég. -
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #244 üzenetére
És mi történik akkor, hogyha nem hűtöd a cpu-t?
Például egy papírlapot teszel a két borda közé, hogy megnézd, mennyire melegszik minden légáramlás nélkül.
Vagy egy nagyobb bordát. Nem értem, miért akarsz arra is ventit tenni. -
balkoger
tag
válasz
WhiteWalker #203 üzenetére
nekem sikerült megnéznem (jobb klikk-kép megnyitása), csak azt nem értem miért van egy cf kártya bent a házban. Gondolom bootolható, tehát oprendszer, de miért bent van?
Én megcsináltam az ubuntut pendrive-ról (ultra gyors pendrive), de nem voltam vele megelégedve -mármint a gyorsaságával- a cf kártya gyorsabb lenne? -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
WhiteWalker #199 üzenetére
Háló!
De ez foxconn ház, abban elfér simán (10 cm magas).
A modecom viszont csak 6 centi magas, abban már nem.A foxconnban lötyög a D945GCLF2, cserébe nagy, zajos és brrrrr... két hónapig bírtam.
Most a modem azért kábe fele olyan hangos, lehet, hogy diszket kellene cserélnem, mert attól rezonál mint az állat.Na, mindegy, alakul a projekt, alakul.
-
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #192 üzenetére
Igen, így történt. A Zalman közepén valahol behelyeztem a gyári huto lefogatojat, de így csak az egyik kampót tudtam beakasztani, ezért kellett a kiegészítő kábelkötegelő a másik kampóig. Illetve a két oldal feszítőereje így más lett (bár aki ügyes, az biztos ki tudja egyensúlyozni), és a kábelkötegelős oldal elfordult a chipsetrol, ezert a huto utolso lamellajat hozzafeszitettem szinten kabelkotegelovel a haz falahoz (ez is latszik a kepen, de nem lett volna semmi, ha nem feszitem oda, csak akkor kisse elforulva all rajta).
-
turorudi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #187 üzenetére
Ráfér a Zalman, csak ahogy mondtam, a saját szerelő készlet nem jó hozzá. Így a saját kampóját toldottam meg kábelkötegelővel. Így néz ki:
-
sazabi
aktív tag
válasz
WhiteWalker #171 üzenetére
szvsz csak torrentezésre vmi régi p2 is bőven elég
a tápbuherálás meg életveszélyes is lehet, ha az ember nem ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest