Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Nekem 24 csatlakozós lapom van és simán megy a 20 csatlakozós táppal. A +2*12V-os ág nélkül viszont nem megy.(amihez kergetsz átalaítót) Ez utobbit én levágtam egy döglött tápról és rákötöttem a tápra.
0Ft-be volt.
Időközben beszereztem egy xbox360-at és annak a házába probálom majd beletenni a gépet. Nem tud valaki szerezni modecom 202/302 házhoz járó tápot ház nélkül? A hazai képviselet azt mondta, hogy csak házzal együtt árulják. Esetleg 10k alatt picopsu+adaptert látott valaki? Ja és flexibilis pci riser létezik? Vagy régi alaplapról leszedett pci foglalat+pci csatlakozó+pár flopy kábel+rakat forrasztással megoldható?
De hogy ne csak kérdezzek ma/holnap elvileg megcsinálom a tuningos teszteket, meg kértek pár játékot is.(remélem megtalálom őket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest