Keresés

Aktív témák

• csery

tag

válasz Komesz #1 üzenetére

Hát persze!

feltéve hogy nem sajnálod a pénzt, vegyél msi k8n diamond-ot, athlon fx-55-öt, 2GB Ramot, 2 db- 6800ultrát (pci-x-est),több terabyte-nyi tárolókapacitást, meg egy óriási tápot Bővebben: link
    és ezt a zalman házat: Bővebben: link
    ez belekerül közel háromnegyed millió magyar forintodba, cserébe egy szupergyors, zajmentes gépet kapsz.

Szóval a válaszom: 9*10 a 999 999 999 999 -ediken és egyszer NEM!! Főleg az általad említettre nem!
    Akinek ilyen gyors gépe van, az ne álmodozzon ennél jobbról, mert hamar elkölti a pénzét. amit esetleg fejleszthetnél rajta, az a memó, vegyél bele A-Data 566-osakat, feltéve, hogy ezeket a Samsungokat nem a procval szinkronban hajtod.
    Ha mennek szinkronban, akkor ne

Esetleg akkor érdemes, ha a csere nem kerül egy forintodba se, sőt még keresel is rajta. ha a procid gianni-féle, akkor szerintem nem EE magos, mert ő 40 ezer-ért adta, és ezek a procik kb 600£-ba kerülnek, ami átszámolva olyan 150 ezer Jómagyar Forintnak felel meg. ehhez képest a 40k az ''szinte ingyen'' van --én is olyat akartam venni, de nem volt rá zsém --, de a megnézed az árait, akkor (én nem akarom fikázni, metr jó árai vannak :) ), semmit nem ad ''szinte ingyen''.
    szóval azok valamiféle köztes változatok voltak szerintem.

túlhajtod a vidkarit is? mennyit megy a 6800GT-d 3dmark03 és 05-ben

Aktív témák