Aktív témák
-
csery
tag
Hát persze!
feltéve hogy nem sajnálod a pénzt, vegyél msi k8n diamond-ot, athlon fx-55-öt, 2GB Ramot, 2 db- 6800ultrát (pci-x-est),több terabyte-nyi tárolókapacitást, meg egy óriási tápot Bővebben: link
és ezt a zalman házat: Bővebben: link
ez belekerül közel háromnegyed millió magyar forintodba, cserébe egy szupergyors, zajmentes gépet kapsz.
Szóval a válaszom: 9*10 a 999 999 999 999 -ediken és egyszer NEM!! Főleg az általad említettre nem!
Akinek ilyen gyors gépe van, az ne álmodozzon ennél jobbról, mert hamar elkölti a pénzét. amit esetleg fejleszthetnél rajta, az a memó, vegyél bele A-Data 566-osakat, feltéve, hogy ezeket a Samsungokat nem a procval szinkronban hajtod.
Ha mennek szinkronban, akkor ne
Esetleg akkor érdemes, ha a csere nem kerül egy forintodba se, sőt még keresel is rajta. ha a procid gianni-féle, akkor szerintem nem EE magos, mert ő 40 ezer-ért adta, és ezek a procik kb 600£-ba kerülnek, ami átszámolva olyan 150 ezer Jómagyar Forintnak felel meg. ehhez képest a 40k az ''szinte ingyen'' van --én is olyat akartam venni, de nem volt rá zsém --, de a megnézed az árait, akkor (én nem akarom fikázni, metr jó árai vannak), semmit nem ad ''szinte ingyen''.
szóval azok valamiféle köztes változatok voltak szerintem.
túlhajtod a vidkarit is? mennyit megy a 6800GT-d 3dmark03 és 05-ben
Aktív témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Autós topik
- Google Chrome
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest