- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Igen, abban egyetértek, hogy aki tuningol, annak nincs értelme a drágább, magasabb alapórajelen üzemelőt megvenni.
Ezek a K szériás, szorzózár nélküli procikkal is inkább az extrém tuningosokat célozhatnák meg - de anno a c2d 6500K-nak sem volt túl sok értelme, itthon még talán kapni sem lehetett.
Én annyiból örülök neki, hogy hátha fejlesztenének erre aa foglalatra is, így tovább életképes lenne.Arról esetleg nem tud valaki valami újabb, konkrétabb hírt, hogy a jövőre(?) megjelenő 1155-ös foglalatú (Sandy Bridges) procik vajon fognak menni ebben a foglalatban?
-
Kvazár
őstag
Én sem adnék ki magamnak ennyit egy házra, mert én magamnak építek.
A mostanimat kemény 3e-ért vettem, de még mindig vagdosom, hogy pofás legyen.De vannak sokan olyanok, akik ezt nem tehetik meg, így ők keresnek maguknak egyet, majd meg veszik, és használják.
Ezt hogy értetted: szeretem ha elől fúj be a venti és hátul meg ki,
Ez is olyan, elöl van egy 12-es a HDD-k előtt, és hátul meg egy másik.
-
alibaba78
őstag
Ha nem, akkor nem.
Viszont akkor lejjebb is viheted azt a cpu vcore-t. Nalam 1.1v-on vitte a 3.2ghz-et.
Főcske: Reszemrol elegedett vagyok veluk. Manualisan meg nem nyultam az idozitesekhez, de 160-as bclk mellett 10-es szorzoval csak cl9-ben megy 1.64v-al, viszont 200-as bclk-val, 8-as szorzoval hibatlan cl7-ben 1.64v-al. 6-os szorzot meg nem probaltam. Tuningot mostanaban fogok nezni, eddig nem volt idom. Most is forumozok.
A QPI lin nalam is az ugyanaz.
-
Főcske
tag
Nincs mch core a memóriavezérlés a prociba költözött. Cpu term normálon jó lessz 190-200bclk-nál kezdi kérni az 20-as szorzóval már 3800-4000 Mhz a bclk növelésével együtt növekszik a memóriák sebessége ezért kell visszavenned a ramszorzót x6 vagy x8-ra. Az 1.23750V valoszinű elég lessz a 3400Mhz-hez.
-
Főcske
tag
Szépestét! Furattávolságok: 775=72mm, 1156=75mm tehát sajnos nemjó, egyes újabb nemgyári hütők ovális furattal vagy állitható rögzitő füllel pl:coolermaster hyper 212plus jók mindkét foglalathoz. Tunning még egyszerübb is fsb helyett bclk van azt növeled 3400hoz lehet 19*180 ehez csak vcore-t állitod kb bios1.2V-ra (procifügő) vtt-nek 180-nál még nem kell +fesz, ramok 6x v 8x szorzóval 1080 v 1440-et mennek ha birják, turbót kapcsold ki (elég az a 3400
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest