Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atidzsiforc #5219 üzenetére
Rendben én is úgy körülre gondoltam, akkor nem tévedtem nagyot!
-
"Hali! Most fogok váltani 5820K-ra egy 6700K-ról. Főként játékra használtam és továbbra is az a terv, de emellett Photoshopot is előszeretettel használok valamint gondolkodtam a videó szerkesztés rejtelmeibe is bele merülök. Szerintetek jó váltás? Megéri? Mennyivel lesz másabb. A 6700K alapon ment és nem is tudtam húzni valamiért nem találtam neki ideális beállítást.
Egyébként úgy néz ki Gigabyte X99P-SLI lapban lesz egy G.Skill Ripjaws IV 4x4 gb rammal és egy 1080 Strixel használva. NZXT Kraken x62 fogja hűteni és egy elég tágas házban lesz benne. Szerintetek mennyire lenne ideális húzni majd, ha úgy van?"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest