Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látszik is hogy 2rx4-esek ezek a ramok, kínai ráhamisított valamit, nem samsung a pcb gyártója de a chippek azok egyértelműen samsungok. A típus jele is hamis. Bár nem néztem utána de esélyes hogy 667-es x4 szerver ramokról vannak a chippek.
AMD megoldja, intel meg nem kezeli az x4-es modulokat. Érdekes hogy AM2 megevett mindent, ma meg az AM5 IMC-je meg gyenge mint a harmat. -
KROK640
nagyúr
Minőségibbnek is tűnik. Sajnos a lapok körében egy ideje nagyon megy a költségcsökkentés, és ha csak nem kifejezetten prémium lapot vesz az ember (aminek az ára is ott lesz), akkor sajnos nagyon könnyű beleszaladni gagyi megoldásokba

C2Q 16GB RAMmal?
Az 4×4GB-val jöhet össze, ami DDR2-ben asszem már csak ECC-ben van.#7662 KoryHu : engem meg pont azok hagynak hidegen, bár ha látok 1-1et azért lefotózom
-
KROK640
nagyúr
Igen, azt gondolom, lehet jobban jártál volna ha rögzíted valahogy a kamerát.
Láttam a csatornádon van pár teszt videó is, a régebbi gépeidből.12db SATA, de mind ilyen fura módon elhelyezve. Egy időben ez nagy divat volt, és rámálom volt egyes házakban csatlakoztatni a lapra bármilyen SATA eszközt is. (Friss az emlék alig 1 hónapja szereltem ilyet)
Nekem is komolyabbnak tűnik az ASUS lapja ...
Hm, nekem már nehéz lenne összeszedni, hogy melyik gyártótól NEM volt még alaplapom... -
KROK640
nagyúr
Gratula!
Nekem is van egy I7 6900K-m, bár nálam még a project csak itt jár.Ahogy látom non ECC RAMokkal raktad össze, így a 32GB is húzós jelenleg árban. A 6600XT meg szerintem pont jó hozzá

Kicsit megküzdöttél a Corsair RAM kicsomagolásával, de nagyon király csomagolása volt
(mondjuk jó lett volna ha legalább 1dbot kiveszel a videó kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az 4×4GB-val jöhet össze, ami DDR2-ben asszem már csak ECC-ben van.