- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #510 üzenetére
A problema abbol adodik, hogy nem talalok olyan menut, hogy Strap, igy kezzel toltam fel a BCLK-t 125-re.(szamomra is erdekes, Z-s lapokban szerettem hasznalni, mert neha stabilabb volt 125-on) A legujabb BIOS van fent egyebket, ez sokat javitott a dolgon minden tekintetben, a teljesitmenyt is beleertve. A PCH-t meg megnezem, mi van ha leviszem alapra. Vsa-t probaltam, de 1.1v-on el sem indult a rendszer, boot elott leallt, peidg elvileg ez az ertek felel meg a +0.2-nek. Nalam kell a +0.3. VCIO-t csak azert bantottam, mert erezhetoen segitett stabiizalni. Ring-nek adok akkor kis pluszt, meglatom ugy hogy viselkedik.
Ezt a Strap -os dolgot nem ertem csak, meg az alaplap infoinal is bennevan ez a lehetoseg, de a BIOS-ban nem talalom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest