- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #3435 üzenetére
Egyebkent ez sem igaz. A Z170 + 6600K egy nagyon jo alternativa. Egy kozepkatos lappal egy nagyon jo jatekos kombo jon ossze normalis aron. Gamingre a legjobb valasztas, mindenki ezt keri.
Azert, mert valaki onhibajabol csalodott a platformban, es ilyenkor mar megy a koponyegforgatas. Kesztetest ereztem belinkelni a regi hsz -eit, amiket meg regebben sutott el a Skylake topikban. Ugyan ezt csinalta, csak akkor a Skylake volt porondon. De idom sincs ra, meg kedvem se. Mindenki nezzen vissza, ha gondolja, megfogja talalni. Detto ugyan ez volt, csak az ellenkezo oldalon. Azt hiszem meg moderalas is volt. Onnan tudom, mert en is ott trollkodtam.
Egyebkent amiota platformot valtott, azota nem porog a topik sem. Senkinek semmi gondja, elotte meg folyamat ment a tema, hogy most ez nem megy Nala, most az rossz, most az oc-ban segitsunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged