- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
westlake #243 üzenetére
Pontosan.
Én is végiggondoltam, hogy érdemes lenne -e váltanom 4930k-ról, de arra jutottam, hogy csak akkor érné meg, ha 5960x-et veszek.
4930k vs, 5930k nem sok difi van teljesítményben, árban viszont igen (összességében).
Másrészről ahogy elnézem ritka a jó példány, értsd 4,5 GHz 1,25 V-on vagy alatta, ami még hűthető is, így ha kiadok 300k-t egy CPU-ért és az az 1,4 V-ot bekéri 4,5 GHz-en vagy alatta, akkor lekaparom a falat.....
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
westlake #243 üzenetére
Hát igen...
Neked milyen órajel/időzítés kombóval futnak a RAM-ok, gyárilag?
Nekem a fő érv, amivel lebeszéltem magam, az az volt, hogy egy 3000-es RAM legalább kellene, ha már X99 és "csúcs i7", de csak az 100k+Meglepően a lapokból van jó áron érelmes, illetve a CPU, sincs elszállva (most tegyük férre a jelenlegi árfolyamot).
Kiváncsi vagyok, hogy a H110-el mi tudsz megengedni a CPU-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest