Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Ha XMP-vel megy, miért túráztatod magad a manuálissal?
Más ötlet: XMP beállít, elment, bootol, és ekkor átrak manual-ra (XMP aktív marad, és nem a részletes, Advanced Manual, hanem a sima verzió), ekkor azt hiszem, az XMP által beállított értékek maradnak aktívak, amik kiindulási alapnak jók. Elvileg ilyenkor az XMP beállításokat alkalmazza először, és utána írja felül. Próbáld ki valami triviálissal, pl. XMP beállít, elment, bootol. Majd BIOS-ban manual-on egy időzítéssel nagyobbat beállít, elment, bootol, ellenőriz, hogy bevette-e?
Itt a kép. Itt a Memory Boot Mode-ra gondoltam, mint a traininget befolyásoló tényező. Mindamellett én hagynám rendesen trainelni.
HGyu
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Melyik reszere vagy kivancsi? Mert akkor azt kuldom el. Az OC-s oldalakbol az osszeset elkuldtem, amit piszkalni kell.
I/O es tarsaihoz meg nem is nyultam. Auton vannak, es OC eseten sem emeli meg magat egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest