- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Ha XMP-vel megy, miért túráztatod magad a manuálissal?
Más ötlet: XMP beállít, elment, bootol, és ekkor átrak manual-ra (XMP aktív marad, és nem a részletes, Advanced Manual, hanem a sima verzió), ekkor azt hiszem, az XMP által beállított értékek maradnak aktívak, amik kiindulási alapnak jók. Elvileg ilyenkor az XMP beállításokat alkalmazza először, és utána írja felül. Próbáld ki valami triviálissal, pl. XMP beállít, elment, bootol. Majd BIOS-ban manual-on egy időzítéssel nagyobbat beállít, elment, bootol, ellenőriz, hogy bevette-e?
Itt a kép. Itt a Memory Boot Mode-ra gondoltam, mint a traininget befolyásoló tényező. Mindamellett én hagynám rendesen trainelni.
HGyu
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Melyik reszere vagy kivancsi? Mert akkor azt kuldom el. Az OC-s oldalakbol az osszeset elkuldtem, amit piszkalni kell.
I/O es tarsaihoz meg nem is nyultam. Auton vannak, es OC eseten sem emeli meg magat egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- i3-8100
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest