- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Video-ton
csendes tag
-
Video-ton
csendes tag
Észre vehető változást nem tapasztaltam ,igaz alig vagyok most gépnél.Régi gyári F9 es biosal SSE4.1,VT-x nem működik.Szerintem érdemes felrakni [link]mert igy kezeli a xeont.Másik alaplapra is felraktam és azon is jol működőt.Nem a linken szereplő bios miatt ment kukába a régi lapom.
Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
Végül csak felraktam az uj biost [link]
elvileg tartalmazza a microcodot csak most mást ir induláskor
CPUID:0001067a Patch ID:0A07Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
Bootoláskor Main Processzor alatt ezt irja
CPUID:0001067A Patch ID:0000
Gigabyte GA EP45 DS3 F9 bios ,xeon L5420
Gond lehet hogy ezt irja?Nem igazán szeretnék biost frissíteni mert a napokba tönkre ment már egy lapom.Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
Na szerencsémre nekem is megadta magát az alaplap. Bios frissítés és gond nélkül végigment csak nem indul. Nem csinál semmit csak újra indulgat és nem ír semmit. Valószínűleg egy Gigabyte ga ep 45 ds3 lesz az utód.
Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
válasz Zero_1 #23852 üzenetére
Hali!Billentyűzeten nyomj Pause és akkor megáll és eltudod olvasni,enter tovább. Nem tudom én hogy mit ír ki.Nekem GA EP 35 DS3 lap van és a régi F2 es Biosal is ment az L5420 as.Szerintem a biost nézd át AHCI esetleg memoria volt.Nekem a memoriámra 1.8 voltot küldöt alapbol a 2.1 helyett.Sajnos ezek csak tippek.
Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
válasz kicsipapucs #23835 üzenetére
Köszönöm szépen! North Bridge, NB, MCH ezt majd megnézem hogy van e a biosomba.2 órája fut az aida stabilan.DDR2 overvoltage control nál most akkor vissza vegyem az alapra?Nem szeretnék kárt okozni.
Ha aidában a számítógép ,érzékelő ,és ott a DIMM et kell nézni hogy mennyit kap a memoriám akkor majdnem jó 1.984 de lehet nem ezt kell nézni és nagy marhaságot beszélek.Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
Geil GX22GB6400UDC ramok vannak a gépbe gyári előírás 2.1 volt.
bisba állítottam ddr2 overvoltage control adtam neki 0.2 voltot mert a cpu z és aida is 1.8 voltot ir.Igy hogy adtam ddr2 overvoltage control nak plusz 0.2 voltot is ugyan azt mutatja a cpu z és aida is.Lehet hogy én valami egész mást csináltam mint amit akartam?Prime több mint egy órája hibamentesen fut .Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
Hali
Gigabyte EP 35 DS3,L5420 alapon van a biosba minden,uj bios is van rajt.
Ha a prime nem futt végig vagy fagyás vagy kék halál jelenség van.Akkor vegyek másik lapot?
Asus maximus 2 formula esetleg vagy valami tipp?Szerintem vissza rakom a gépbe a régi E6550 est és azzal is megpróbálom a primet.Üdv Zoli
-
Video-ton
csendes tag
Hali!Gigabyte GA EP35 DS4 Bios F4,processzor L5420.Valami nem oké.Ha hagyom napokig elmegy torrenteket seedelni vagy lehet vele gond nélkül netezni is.Viszont van egy is gond ha pl telepítem a win 7 et akkor valószínűleg telepítéskor kék halál lesz vagy ha játékot akarok telepíteni kék halál.Sik hülye vagyok hogy most mit kéne csinálni.Tudnátok adni ötleteket hogy milyen testet és miket futtasak?Vagy valakinek ötlete?Gépbe előzőleg egy E6550 es proci ment évekig gond nélkül
http://kepfeltoltes.hu/150110/13290392902_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150110/3528472383_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
Üdv Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core i5-10600KF Processzor