Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Továbbra is elképzelhetetlennek tartom, hogy 90% flett járjon a VGA-d. Talán ilyen 24-32es cqb mapokon, talán... Egyébként máshol én sem találkoztam még CPU limittel, egyedül a BF3 multi. Ha lenne keret gondolkodás nélkül váltanék i5-rem, szóval ha megteheted, akkor ne várj és meglátod lesz klünbség. Vagy ha olcsóbban akarsz váltani, akkor ott a piros oldal egy 6300 vagy 6350 személyében. Multi játékra szintén nagyon jók.
A BF3 pedig nekem nincs meg, pár napig volt kölcsönben egy acc, hogy kipróbáljam a játékot és megnézzem hogy fut nálam. Én a BF4re várok, a 3at kihagytam különböző okok miatt... Remélem a 4 jobban visszanyúl a 2höz, akkor beruházok és valószínű, hogy komplett konfigot kell újítsak, mert a 7850 is kevés lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest