- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Továbbra is elképzelhetetlennek tartom, hogy 90% flett járjon a VGA-d. Talán ilyen 24-32es cqb mapokon, talán... Egyébként máshol én sem találkoztam még CPU limittel, egyedül a BF3 multi. Ha lenne keret gondolkodás nélkül váltanék i5-rem, szóval ha megteheted, akkor ne várj és meglátod lesz klünbség. Vagy ha olcsóbban akarsz váltani, akkor ott a piros oldal egy 6300 vagy 6350 személyében. Multi játékra szintén nagyon jók.
A BF3 pedig nekem nincs meg, pár napig volt kölcsönben egy acc, hogy kipróbáljam a játékot és megnézzem hogy fut nálam. Én a BF4re várok, a 3at kihagytam különböző okok miatt... Remélem a 4 jobban visszanyúl a 2höz, akkor beruházok és valószínű, hogy komplett konfigot kell újítsak, mert a 7850 is kevés lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Star Trek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged