- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz gombcomp #600 üzenetére
érdekes..amit beteg mutatott ő 4.4en kapott 7300pöttyöt CPUra,Te 4.59re kaptál jóval kevesebbet....Lehet az oprendszer miatt van?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SzlobiG
félisten
Jóllátom lehet már kapni Q9450-et? Nézegettem kiskerárlistákat és ott már kinnt vannak 70-80k között.
Aki vesz mindenképp ossza meg a tuning eredményeit engem elsősorba az érdekelne, hogy 3.6-ot stabilan ellehet-e érni velük léggel.
-
Laraxior
titán
BandiT: Intel s775 Core2Quad Q9450 TRAY 57 770 Ft 3 ÉV
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gombcomp
senior tag
válasz Laraxior #604 üzenetére
Pontosan,jól látod a 8.4-es cat.-nál a proci értékek VISTA alatt jóval "gyengébbek".
Ezt a configot csak Vistán lehet tesztelni,mert az XP crossfire-ben csak 2db GPU-t
képes lekezelni...nekem meg ugye X2+ 3870=3db Xp alatt min.20-25 százalék a
többlet eredmény lenne (8.3 nál 40-45 volt)."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
snoopy
aktív tag
neki sincs, csak a listán van, de listára felír ha kell. pontosan nem is tudja mikor lesz.
úgyhogy annyira nem nagy az öröm. -
Laraxior
titán
válasz VinoRosso #610 üzenetére
hát...én várnék vele..de az a baj mindenki vár...így sosem lesz eredmény,meg FPO
[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
válasz VinoRosso #591 üzenetére
megint csak egy órám volt, de ebben a lapban is megy szépen, kicsit marad csak el a p5k prémcsis "eredményeimtől". és lehet hogy van még benne, csak finomhangolni kéne.
[4224MHz]
(és ehez képest tök jó a winrar!! semmi memset-subtiming állitgatás, semmi setfb... szerintem ebben meglenne az egyéni 3100as winrar rekordom simán!)
[3600MHzalapfeszen]
[3500prime]Csak futni kell!
-
Laraxior
titán
mennyé máá..mivel hűtötted? 20-30 fokos magok... ez mennyire stabil? szépen mennek a memók is
a proci megvan 200kból? kőne egy ilen.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
beteg
őstag
-
Laraxior
titán
jaa most látom a memó kapott 2.48V-ot..akkor nem csodálkozom 150ért még el is gondolkoznék rajta de komolyan...
-
-
Laraxior
titán
biztos akad majd egy kettő ami viszi a 4G-t,de ott is ki kell fogni...
-
keIdor
titán
Minimálisan... inkább vegyél VGA-t, mert játékra elég a 2 mag is. Főleg olyan beállításokon, amikkel mi nyomjuk. Én is lehet hagyom a 120k-s Q9650-et a búsba és E8500, E8600 lesz helyette... többet érne 2mag@4400MHz-en a GT200/HD4000 mellett, mint 4mag@3600MHz. 1280×1024 felett már nem a proci a kevés!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Szatesz
őstag
Nah akkor most hogyallunk még mindig senki sem tud felmutatni egy szép eredményt q9450 el?
Keldor papa: E8600? olyat meg honnan lehet szerválni?>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
AirBooms
addikt
Halihó QX9650 tulajok!
Tudom, hogy van itt egy pár kollégának ilyen procija, tőlük kérdezném, hogy tapasztaltak-e olyat, hogy valahol 400 és 450 között FSB fal van? Az én procim úgy tűnik simán viszi a 400X10-et, a 400x9,5-öt, de a 450x9-et vagy a 450x8,5-t sehogy sem akarja!
-
gombcomp
senior tag
válasz AirBooms #637 üzenetére
Sajnos,ez nem a procinak köszönhető!
Azonos az alaplapunk,és a Q6600 procival is a "stabilitás" vége 450MHz alatt volt.
A QX9650 esetében hasonló a helyzet,ezért én is a szorzó növelésével tudtam többet
kicsikarni a rendszerből.....igaz,az én esetemben a kompresszoros hűtés nagyobb fesz-t
enged meg,ezért jobb a végeredmény."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
beteg
őstag
válasz AirBooms #641 üzenetére
ha q600 lenne, akkor még "tudnám" is, mert az olyan.
a qx9650 viszont nem. nálam két ilyen járt, egyik sem csinálta ezt. Nálad vagy szerencsétlen darab lehet, vagy inkább valószinübb, hogy más bios beállitások kellenek, nem csak a szorzó és az fsb változtatása.
nem?Csak futni kell!
-
AirBooms
addikt
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
snoopy
aktív tag
hmm, 9550-nek hányas a szorzója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest