- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Robi BALBOA #25535 üzenetére
Van itthon hűtőborda amit a fetekre tudok tapasztani, de egyenlőre a célom, hogy elérjem a 9x400-at. Ha ez stabilan fog futni, akkor ez már egész pöpec.
20 másodperc alatt bootolt be a rendszer, amikor sikerült elérnem azt a feszt, amivel már ment a win.
Ha ez stabilan fut, akkor jöhet a 8x450, közben figyelem a feteket, de mint mondtam épphogy kézmeleg volt 9x400-on. Sajna nincs lézeres hőmérőm :/A tápkábelt jó hogy megemlítetted proci985 mert erről elfeledkeztem. egyszer én is jártam úgy egy hitvány mercuri (Muhahha
) táppal még 6 évvel ezelőtt, hogy összeolvadtak a kábelek
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Robi BALBOA #25535 üzenetére
6 fázis (giga p35 széria) fethűtés nélkül olyan 150Wig jó. fethűtéssel olyan 180ig.
viszont a 4pines csatira ügyelni kell, 6+6A felett összeolvadhat a proci tápellátó csatija a tápéval (megtörtént itt a fórumon).
enyhébb tuningra elég, de fogyasztásra tényleg ügyelni kell, csúcsrajáratva sérülhetnek az alkatrészek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest