Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elite Master
üzenetére
85fok még belefér prime alatt. Ott olyan mértékű terhelést kap ami a valós alkalmazásoknál ritkán lép fel. Játékok alatt is általában 75%-nál nem szokott több lenni a proci kihasználtság. Ráadásul ez egy vagy max két magon. Ilyenkor ugye kevesebb hőt termel sokkal, mintha mind a négy mag menne 100%-on.
Egy procihűtő cserét azért nem ártana megejteni, mert majd nyáron mikor már a szobában is 30+ fok lesz akkor már nagyon melege lesz szegény procinak. -
KTompi
aktív tag
válasz
Elite Master
üzenetére
Maglassulás fellép automatikusan, ha túl melege van + extra védelemnek az alaplapokban is beállítható shutdown temperature, amit én pl. 80°C-re állítottam be... (egyébként a Coretemp kiírja, mennyi az abszolút maximum, amikor a proci önállóan is lekapcsolja magát). Vegyél rendes hűtőt rá, mert ami most van, max. papírnehezéknek jó

-
Macka
veterán
válasz
Elite Master
üzenetére
Szerintem elég sok az a 85 fok.Én nem szívesen engedném az enyémet 70 fölé.Mivel hűtöd?
-
m4rc!
őstag
válasz
Elite Master
üzenetére
Minden alaplapban van ilyen jellegű védelem, hogy lekapcsol, ha a proci túlmelexik. Ezt BIOS-ban te is tudod állítgatni, hogy hány foknál legyen. Nálam pl. 85 meg 95 fokra lehet állítani a CPU Shutdown Temperature-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest