Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
the dealer #36881 üzenetére
na, hali,
Kicsipapucs segít, de amit ő nem szeret, de én szeretem, az az energiaspórolás bekapcsolása:
azaz a 3-dik képen bekapcsolnám a C1E-t és az EIST-et, mert ekkora visszaveszi a feszt. és szorzót pl internetezés közben (sőt, P45-ben még az MCH feszt is veszi vissza)aztán a 2-dik képen az FSB overvoltage-t én levenném, nem lesz stabilabb tőle a rendszered, mert a memóriák bírják, a CPU bírja, az MCH-t meg nem az FSB-ből feszeled (szerintem)
Statick Read Value (Performance level) - legyen 10 vagy 11, ahogy kicsipapucs írtaEllenben: én 5-5-5-15-ben futtatnám a ramokat, és TURBOt bekapcsolnám a STANDARD helyett, mert az finomabb állítás, mint a Static Read Value felemelése, így javíthatsz a memsávszélességen (jah, MEMTEST86+ DOSból ajánlott !)
1-es képen van a Perfomance Enhance, ott lehet TURBOt kapcsolni
üdv
-
válasz
the dealer #36881 üzenetére
Szuperek a képek, adok egy tippet, hogy sztem min próbálj meg elindulni, aztán vagy megfogadod, vagy nem!
Ezeket módosítanám a nyíl előttiről a nyíl utáni értékre:
Static tRead Value (ismertebb nevén performance level) auto-->9
Loadline Calibration disabled-->enabled
Cpu voltage 1,40625--> 1,38xxx
Init Display First PCI--> PCI-E 1
Ha így lefutnak a tesztek, akkor elkezdeném lejjebb nyomni a CPU feszt.
Most pedig comes the lil' magic! Elmondok egy trükköt
Az alaplapodból pedig néhány extra szolgáltatás előhozható (azt hiszem a gtl-ek állítgatása is) úgy, ha a biosba lépve a főmenüben nyomsz egy CTRL-F1 kombinációt. A lenyomás után elvileg villan egyet a képernyő, majd belépve a tuningos menüpontba új opciókat kellene látnod. Ha lesznek ilyenek, fotózd le azt is és jöhet a link!
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó Használt Ryzen 5 3600 Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest