Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Sziasztok!
A régi "Bartonos" gépem teljesen elavult. Új gép vásárlása előtt állok, természetesen Intel alapú lenne. A régi gépből egyenlőre költséghatékonyság miatt felhasználnám a Chieftech 450-es tápomat, a házat, az 5.1-es hangfalakat, meg a 19"-os crt. monitort. A procit és a vga-t már kinéztem magamnak: egy Core 2 Duo 8400 v. 8500-ra és egy Radeon 4850-re gondoltam. Alaplapra és memóriákra lenne még szükségem(2*1 v. 2*2 gb ram?), de nem tudom milyen márkájú lenne a jó választás. Később szeretnék tuningolni is, legalábbis a procit mindenféleképpen. A két procinál úgy tudom, hogy 9-es, ill. 9.5-ös szorzó van 333-as psb mellett. Ha nem akarnám tuningolni, akkor ezek szerint elégek lennének a ddr2-es 667 mhz-es memóriák? Persze senki sem vesz már ilyen memóriát, ezekhez a minimum a minőségi ddr2 800- as ram, de ezekkel "csak" 400-as fsb-t lehet elérni "gyárilag" (3600-3800 mhz). Viszont vannak már ddr2 1066-os, ddr3 1066-os és ddr3 1333mhz-es ramok is. Mit jelent az, hogy a rendszer 24/7-ben van? Úgy tudtam, hogy az Intelnél a szorzó fix., de meglepve látom, hogy Tibiajax kolléga bőszen állítgatja. Légyetek szívesek segítsetek konkrét alaplap (Asus?,Msi?), illetve memória (márka, típus és mennyiség) ajánlásával és infókkal, hogy jobb rálátásom legyen erre az Intel-es rendszerre.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Biliárd és snooker topik
- Bittorrent topik
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Windows 7
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest