Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topic
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Centaurus
üzenetére
"mivel én még olyan asztali windowst nem láttam ami évekig elmuzsikált volna újratelepítés nélkül."
Pedig létezik, Édesanyám könyvelőgépén 9 évet ment az xp (tán még most is menne csak Édesanyám 1 éve meghalt) az én otthoni atom-ion htpc-m pedig a 7. évét tapossa. Manuális karbantartással persze.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Centaurus
üzenetére
Üdv!
Persze, újra tudod, de előtte Double Driverrel mentsd le a drivereket, vagy valamilyen partíciómásolóval (pl Clonezilla) az egész rendszert. -
3shae
senior tag
válasz
Centaurus
üzenetére
Szia!
Sándor P20 kolléga hozzászólásait nézd át, ő szerintem teljesen kiváltotta az asztali pc-t ezzel az eszközzel. Részemről TV okosítónak használom, YouTube Indavideo, hírportálok, PH! tehát böngészés max 3 megnyitott oldallal. Erre egy touchpados billentyűzetet használok, mondhatni nagy elégedettséggel. Játékra, nagyobb feladatokra az adatlapomon található gépet használom

Javasolnám, hogy először menj el vagy 2-3 Tescoba, és nézd meg hogy van-e mert én 19.990-ért vettem náluk december elején. Egy próbát megér..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Automata kávégépek
- Steam topic
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , 13100F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Gamer PC 3070 12600k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi