- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Centaurus #3855 üzenetére
"mivel én még olyan asztali windowst nem láttam ami évekig elmuzsikált volna újratelepítés nélkül."
Pedig létezik, Édesanyám könyvelőgépén 9 évet ment az xp (tán még most is menne csak Édesanyám 1 éve meghalt) az én otthoni atom-ion htpc-m pedig a 7. évét tapossa. Manuális karbantartással persze.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Centaurus #3850 üzenetére
Üdv!
Persze, újra tudod, de előtte Double Driverrel mentsd le a drivereket, vagy valamilyen partíciómásolóval (pl Clonezilla) az egész rendszert. -
3shae
aktív tag
válasz
Centaurus #3841 üzenetére
Szia!
Sándor P20 kolléga hozzászólásait nézd át, ő szerintem teljesen kiváltotta az asztali pc-t ezzel az eszközzel. Részemről TV okosítónak használom, YouTube Indavideo, hírportálok, PH! tehát böngészés max 3 megnyitott oldallal. Erre egy touchpados billentyűzetet használok, mondhatni nagy elégedettséggel. Játékra, nagyobb feladatokra az adatlapomon található gépet használom
Javasolnám, hogy először menj el vagy 2-3 Tescoba, és nézd meg hogy van-e mert én 19.990-ért vettem náluk december elején. Egy próbát megér..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged