Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Az alsó két képen látszik a csatlakozó, amibe bele van dugva a lítium elem.
A középső képen nincs csatlakoztatva, az alsón csatlakoztatva van.
Lecsatlakoztatott elemnél benyúltam egy kis csavarhúzóval a csatlakozóba, és rövidre zártam a két tüskét.
De a csatlakozón kívül a panelba forrasztás felett is megoldható a dolog, a csatlakozó műanyag háza alatt közvetlenül a csatlakozó lábánál. (Remélem érhető)
Azt hogy ez segített vagy a pihentetés, nem tudom.
Érdekesség képpen, minden beállítás, adat, megmaradt a sticken...
Ezen elég rendesen meglepődtem, mer én úgy tudtam, hogy a SSD-nek táp kell, hogy a rajta levő adatokat ne felejtse el... Naszóval a tápot levetem, az adatok megmaradtak. Tehát vagy én tudom rosszul és az SSD-nek nem kell táp, hogy megtartsa az adtokat, vagy nem SSD van a kicsikében, vagy nem tudom...
De leginkább nem tudom..
Egyébként ezért is hezitáltam a "durvulás" ellen, mert féltem hogy táp nélkül törlődnek az adatok az SSD-ről.
Márpedig nem akartam még azzal is szotyizni hogy Win 10-et szerezzek, ráadásul egyszer még az elején sikerült valahogy elröptetnem wifi drivert annyira, hogy azt is a servicében tették helyre...
Akkor leszedtem a Modecomtól a driver packot, de azzal sem tudtam életet csiholni a wifi-be....A service megoldotta garba...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged