Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Az alsó két képen látszik a csatlakozó, amibe bele van dugva a lítium elem.
A középső képen nincs csatlakoztatva, az alsón csatlakoztatva van.
Lecsatlakoztatott elemnél benyúltam egy kis csavarhúzóval a csatlakozóba, és rövidre zártam a két tüskét.
De a csatlakozón kívül a panelba forrasztás felett is megoldható a dolog, a csatlakozó műanyag háza alatt közvetlenül a csatlakozó lábánál. (Remélem érhető)
Azt hogy ez segített vagy a pihentetés, nem tudom.
Érdekesség képpen, minden beállítás, adat, megmaradt a sticken...
Ezen elég rendesen meglepődtem, mer én úgy tudtam, hogy a SSD-nek táp kell, hogy a rajta levő adatokat ne felejtse el... Naszóval a tápot levetem, az adatok megmaradtak. Tehát vagy én tudom rosszul és az SSD-nek nem kell táp, hogy megtartsa az adtokat, vagy nem SSD van a kicsikében, vagy nem tudom...
De leginkább nem tudom..
Egyébként ezért is hezitáltam a "durvulás" ellen, mert féltem hogy táp nélkül törlődnek az adatok az SSD-ről.
Márpedig nem akartam még azzal is szotyizni hogy Win 10-et szerezzek, ráadásul egyszer még az elején sikerült valahogy elröptetnem wifi drivert annyira, hogy azt is a servicében tették helyre...
Akkor leszedtem a Modecomtól a driver packot, de azzal sem tudtam életet csiholni a wifi-be....
A service megoldotta garba... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest