Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

válasz 3shae #3988 üzenetére

Az alsó két képen látszik a csatlakozó, amibe bele van dugva a lítium elem.
    A középső képen nincs csatlakoztatva, az alsón csatlakoztatva van.
    Lecsatlakoztatott elemnél benyúltam egy kis csavarhúzóval a csatlakozóba, és rövidre zártam a két tüskét.
    De a csatlakozón kívül a panelba forrasztás felett is megoldható a dolog, a csatlakozó műanyag háza alatt közvetlenül a csatlakozó lábánál. (Remélem érhető)
    Azt hogy ez segített vagy a pihentetés, nem tudom.
    Érdekesség képpen, minden beállítás, adat, megmaradt a sticken... :K
    Ezen elég rendesen meglepődtem, mer én úgy tudtam, hogy a SSD-nek táp kell, hogy a rajta levő adatokat ne felejtse el... Naszóval a tápot levetem, az adatok megmaradtak. Tehát vagy én tudom rosszul és az SSD-nek nem kell táp, hogy megtartsa az adtokat, vagy nem SSD van a kicsikében, vagy nem tudom... :F
    De leginkább nem tudom.. :F
    Egyébként ezért is hezitáltam a "durvulás" ellen, mert féltem hogy táp nélkül törlődnek az adatok az SSD-ről.
    Márpedig nem akartam még azzal is szotyizni hogy Win 10-et szerezzek, ráadásul egyszer még az elején sikerült valahogy elröptetnem wifi drivert annyira, hogy azt is a servicében tették helyre...
    Akkor leszedtem a Modecomtól a driver packot, de azzal sem tudtam életet csiholni a wifi-be.... :F A service megoldotta garba... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák