- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Corsair tápok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3957 üzenetére
Az nálam kiesik. A Plexszel még nagymamák is kényelmesen nézegetik a képeket, akár több száz indexkép közül kikeresve, hogy melyiket szeretnék megnézni nagyban is, a linkelős megoldás erre nem jó.
Én már az NSA310-est is a Plex miatt cseréltem NAS520-asra.
Egyelőre 12 órázik (alvás nélkül), esténként pedig kikapcsolom. De mivel kevesebbet fogyaszt, mint egy NAS, ezért azt sem érezném olyan nagy bajnak, ha napi 24 órát menne. Ez az N3520 kb. annyit fogyaszt, mint a J3160-as a Vorke V1-esedben és miután idle üzemmódban alig van használatban a rendszer, így azt gondolom, hogy ezer évig bírni fogja. De úgyis mindig variálok, szóval szerintem akkor sem nálam fog tönkremenni, ha 1001 évig élek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- potyautas: Nóta állj!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest