Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

válasz #79335424 #3790 üzenetére

Somatom ha van némi szabad kapacitásod, ránéznél erre a videóra a filmmegosztós portálon? [link]
    Érdekelne a véleményed, hogy szabad-e vele próbálkozni.

Mod: Találtam egy videót az intel cuccosról is: [link]

Továbbá erősen gondolkozom, egy második mini PC beszerzésén.
    Őszintén szólva semmi "kedvem" beleverni 50 / 60K-t (100K? :F ) az öreg asztali gépbe. Viszont addig nem akarok "belebarmolni" (másik oprendszerrel kísérletezni) ebbe a kicsikébe, amíg nincs helyette valami, mit azonnal használatba tudnék venni ha beüt a jajeznemúgysikerültahogyelterveztem... :U .
    Esetleg szóba jöhet valami egyéb eszköz is. (jelenleg egy MODECOM Free PC-t "nyúzok" ha nem lenne valakinek világos.)

Ami most fut a Modecomon:
    Torrent: 5-600G van most visszaosztáson. (79db) De volt ez sokkal több is, minden probléma nélkül szaladt a dolog.
    Általános net használat. (A páromnak FaceB) Leginkább Crom, de ott a foxi is. (A crom látszatra jobban szalad), 8-10 megnyitott böngésző laping nincs gond, max az oldal váltásoknál kell kicsit várni amíg betöltődik a cuccos. Persze filmmegosztós, mindennel ami vele jár.
    A párom szokott róla Mp3-ba konvertálni mindenfélét, szal konvertáló progi.
    Alap képnézegető képszerkesztő. IrfanVieW
    OpenOffice legújabb ver.
    Webrádió alkalmazás. Jobb mit böngészőből.
    És persze filmnézés. MPC-HC 5.1-be külső USB-s hangkártyáról, mert az erősítőmön még nincs HDMI bemenet, és kellett egy optikai / koax (S/PDIF) kimenetet varázsolni a kicsikére. (Aliexpress :R )
    Játék nincs.

Szal ezt kellene tudnia az alternatív eszköznek is. A fentieket közel probléma nélkül tolja a Modecom.
    (Mint már említettem párszor, és nem győzöm hangsúlyozni nem gyári állapotban, hanem durván meghűtve!!! A gyárihoz képest :K )
    Nem ragaszkodom a win-hez, sőt ha van valami alternatíva amivel a fentiek megoldhatók, örülnék is ha szabadulhatnék a wintől...
    Nos az ár....
    Hát igen. Jó lenne valami költséghatékony megoldás, de őszintén szólva én ennél jobbat még nem találtam.
    De nagyon szívesen várok minden javaslatot.
    Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák