- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
sakal83 #2953 üzenetére
Az i3-4010U az kb. egyenértékű az AMD A6-6310-es APU-jával. Azért ehhez hasonlítom, mert egy ilyennel szerelt laptopot vettem itt nemrég 55e Ft-ért garival és 5 év biztosítással.
És igen, örök vesszőparipámhoz térek vissza, amikor is azt mondom, hogy 50e Ft környékén én már nem szívesen vásárolnék Kínából, pláne úgy, hogy gyártói garanciás eszközöket lehet kapni itthon, olcsóbban (4 GB RAM-mal, 1 TB HDD-vel, dedikált videókártyával és egy táskával együtt vettem ennyiért a fent linkelt gépet, ráadásul ott van pluszban a kijelző, a billentyűzet, az akksi és még jópár dolog egy mini PC-hez képest). De tudsz venni passzív hűtésű masinát is, ha cél a teljes hangtalanság.
Figyelem: nem azt mondom, hogy nem komplett, aki Kínából vásárol 50+ ezer Ft-ért, csak azt mondom, hogy én nem tenném.
De nemcsak az ára miatt hoztam fel, hanem azért is, hogy elmondjam: az itt található 4K anyagok ezen a vason is szaggatnak, tehát emiatt nem feltétlenül érdemes drágább mini PC-t venned. Bár nem tudom, intel fronton mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest