- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Victoryus #2806 üzenetére
Nemrég kérdeztem meg attól a sráctól, aki tavaly nyár végén-ősz elején megvette az első wintelemet, hogy hogy szuperál nála, és azt mondta, hogy azóta is kifogástalanul működik 0-24-ben (ő is Plex szervert futtat rajta). Ha jól emlékszem, akkor májusi vétel volt, tehát az a példány közel 1 éves és egyfolytában üzemel, gond nélkül. Ahogy az enyém is (azóta vettem egy másikat).
Hátha valakit érdekel, belinkelem, hogy utóbbinak milyen lett a végleges hűtése (szerintem így lehet a legegyszerűbben hatékonyra és egyben "dizájnosra" megcsinálni).
1. Így nézett ki a tetején kivágott doboz és a 2 db, egyenként 20x20 mm-es kis hűtőborda, amit a gyárilag benne lévőre ragasztottam (a tetejük azért ilyen elgyötört, mert elsőre elrontottam a ragasztást és egy kis fogóval feszegettem le őket
):
2. Aztán 1,5 mm vastag, fekete, hővezető szilikonból kivágtam egy akkora darabot, amire ráfért 4db, egyenként 40x40 mm-es fekete hűtőborda:
3. Kivágtam a bordák aljára ragasztott szilikonból a Wintel dobozából kilógó kis bordák helyét:
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest