Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Victoryus #2806 üzenetére
Nemrég kérdeztem meg attól a sráctól, aki tavaly nyár végén-ősz elején megvette az első wintelemet, hogy hogy szuperál nála, és azt mondta, hogy azóta is kifogástalanul működik 0-24-ben (ő is Plex szervert futtat rajta). Ha jól emlékszem, akkor májusi vétel volt, tehát az a példány közel 1 éves és egyfolytában üzemel, gond nélkül. Ahogy az enyém is (azóta vettem egy másikat).
Hátha valakit érdekel, belinkelem, hogy utóbbinak milyen lett a végleges hűtése (szerintem így lehet a legegyszerűbben hatékonyra és egyben "dizájnosra" megcsinálni).
1. Így nézett ki a tetején kivágott doboz és a 2 db, egyenként 20x20 mm-es kis hűtőborda, amit a gyárilag benne lévőre ragasztottam (a tetejük azért ilyen elgyötört, mert elsőre elrontottam a ragasztást és egy kis fogóval feszegettem le őket
):
2. Aztán 1,5 mm vastag, fekete, hővezető szilikonból kivágtam egy akkora darabot, amire ráfért 4db, egyenként 40x40 mm-es fekete hűtőborda:
3. Kivágtam a bordák aljára ragasztott szilikonból a Wintel dobozából kilógó kis bordák helyét:
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Ford topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest