Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #2404 üzenetére
GTA III szépen megy rajta full hd-ban, CPU max. 70°C volt, ami annyit tesz, hogy bátran tolható rajta. Ez a legrégebbi akciójátékom, amit néha előveszek, ebben a műfajban ennél kisebb gépigényű cuccom nincs. Még majd kipróbálok rajta ezt-azt.
Nyugi, nem hülyültem meg, tudom, hogy nem játékra van kitalálva a dobozka, csak tesztelgetem.
-
tboy72
aktív tag
válasz
interstate76 #2404 üzenetére
Örömteli hír!
Nekem is megjött a még novemberben rendelt Wintelem, úgyhogy már a PIPO X7 mellett az is van a lakásban. Még nem szedtem szét, így nem tudom milyen hűtés van benne, de egynlőre nem melegszik túl. (igaz csak kodi filmnézésre van befogva)
Én NAS-nak egy kis szervert csináltam, nem került az egész többe 15000 Ft-nál, asrock brazos lap, 2 GB ram 100W-os használt táp és egy 400 Ft-ért vett telekomos minitoronyban van összerakva. A brazos lapon gigabites háló van, és 4 SATA3 csati. lóg rajta 3x3TB WD RED és mindenki boldog. Egyszerre általában egy vinyó megy benne igy szerintem nem fogyaszt 25-30w-nál többet. Egyszerre kb 3-400 torrent megy róla plusz bármikor képes a gigabites LAN-on kiszolgálni a háztartásban lévő eszközöket adattal (asztali gép, laptopok, tablet, mobilok, kisPC-k médialejátszó stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest