Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy kene egy kutyu.
TV okositonak indult a dolog (a UPC mediabox az oruletbe kerget a kiszamithatatlan fagyasaival), mert buta plazmank van, amihez jo partnernek gondoltam az androidot, meg benanak TV kepernyore a Windowst.
Aztan olvasgatva csak motoszkalt bennem, hogy mi van ha megsem jon be az android, igy elkezdtem olvasgatni a wintel w8 temat (tesztek, logout) de latom az meg a melegedessel kuzd erosen. Van ra megoldas, de ugrik a garancia, ha a hazra lyukat kell vagni, marpedig az nekem fontos szempont, sot vennek ra plusz garit is. Pipo X7 ugyanezzel kuzd.
Mi a megoldas, hogy hutes es gari is legyen? (elvi sikon ellentmondasos a dolog, hogy en teszek azert, hogy ne suljon meg es menjen tonkre ido elott, de ezzel elveszitem a garanciat)
Az hogyan van, hogy egy olcso S905 kiszenvedi magabol az h265 dekodolast, mig HTPC-bol csillio penzert kell gepet osszerakni, hogy tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest