Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• CybStorm

csendes tag

Ja, valami hasonló a helyzet szerintem is...

Savage 2000 elméletben brutális egy chip volt... kár azért a biosért, komolyan mondom! az S3 igazán dolgozhatott volna vele még 1-2 hónapot!

Mostmeg valami Columbia készülődik, bár nem hiszem, hogy lombhullás előtt látunk valamit belőle ;)))

Egyébként kicsi, 458-as cerkóffal mennyire tud együtt dolgozni a Kyro I..?

• CybStorm

csendes tag

Na, a Sav4 egy érdekes állatfaj!

Papíron köze sincs a TNT2-höz, de megfelelő driverekkel megtweakelve egész jól felzárkózik, sőt!

Utólag örülök, mint majom a farkának, hogy anno nem egy Vanta vagy M64 kódnevű iszonyatot gyömöszöltem az AGP-slotba ugyan ennyiért!!!

A Sav4 - meg úgy általában az összes Savage - mellett a gyönyörű 3D-s kép és a szimpátia szól, míg az nvidia kacatok a nyers brutalitásukról híresek.

• CybStorm

csendes tag

Yutani!

Sea valószínűleg ugyan azért keres Sav2k-t, mint amért én is gondolkozom rajta!

A képlet egyszerű: nem érdemes szaros játékokért 20 rugós VGA-t venni, ami aztán másfél éven belül úgyse' jó mondsza semmire! :[

A Savage2000 meg ilyen röhelyes áron ajándék, tekintve, hogy a nyers teljesítménye is jobb, mint a 256-osé, ráadásul a képminőség a legjobb az iparág történetében, egyedül G400-nak meg Kyro-nak van valami köze hozzá, N'Vidia elmehet pudingot hegeszteni! :]

Na jó, nem vitatom, ha komoly grafikus kártyában gondolkozunk, akkor Butterfly Kyro II az egyértelmű választás... De a Savage a barátunk, mert olcsó, és a gagyi gépembe úgyis minek több kakaó..? ;)

Tényleg, valami 2000+ is tervbe volt véve anno 200/200 Mhz-vel... Egyáltalán létezik ilyen kártya? Mert ha igen, egész masszív teljesítményt produkálhat!

Aktív témák