Aktív témák
-
papsZa
tag
Sziasztok!
Nemreg vettem egy Inno3d 6800-as kartyat.
Mar alapbol ugy kezdodott a dolog (rivatunerrel neztem), hogy a rendes 12/5 helyett nekem csak 8/4 volt aktiv a pipe-ok kozul. Bontatlan volt a doboz, en szaggattam le a neylont...
Nos, 8/4-nel erkezett a karesz es a homero sem megy rajta, pedig van Coolbits megy legujabb ATI tool
(ami kezel nvidia kartyat) es sehol semmi nem mutatja a homersekletet a GPU-nak...
Nem LE-kent vettem, es a dobozara is ra van irva, hogy 12 pipe.
Rivatunerrel szerencsere megy a 16/6, viszont nem tudom merni a GPU homersekletet sehogy sem...
09/06/04 -es datumu BIOS van besutve a kartyaba.. Nem emlekszem a pontos verziora sajna (majd este potolom).. valami 5.14......
Nezegettem BIOS-okat inno-hoz a neten es lattam 5.20.12..... BIOS-t...
Nem tudom, hogy a frissites megoldja-e a problemamat... Ha van ujabb BIOS-a valakinek besutve az enyemnel, az ne titkolja biggrin_2.gif es ossza meg velem a csodat..
Segitsegeteket elore is koszonom:
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- DELL T40 EMC Szerver
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest