Aktív témák
-
papsZa
tag
Sziasztok!
Nemreg vettem egy Inno3d 6800-as kartyat.
Mar alapbol ugy kezdodott a dolog (rivatunerrel neztem), hogy a rendes 12/5 helyett nekem csak 8/4 volt aktiv a pipe-ok kozul. Bontatlan volt a doboz, en szaggattam le a neylont...
Nos, 8/4-nel erkezett a karesz es a homero sem megy rajta, pedig van Coolbits megy legujabb ATI tool
(ami kezel nvidia kartyat) es sehol semmi nem mutatja a homersekletet a GPU-nak...
Nem LE-kent vettem, es a dobozara is ra van irva, hogy 12 pipe.
Rivatunerrel szerencsere megy a 16/6, viszont nem tudom merni a GPU homersekletet sehogy sem...
09/06/04 -es datumu BIOS van besutve a kartyaba.. Nem emlekszem a pontos verziora sajna (majd este potolom).. valami 5.14......
Nezegettem BIOS-okat inno-hoz a neten es lattam 5.20.12..... BIOS-t...
Nem tudom, hogy a frissites megoldja-e a problemamat... Ha van ujabb BIOS-a valakinek besutve az enyemnel, az ne titkolja biggrin_2.gif es ossza meg velem a csodat..
Segitsegeteket elore is koszonom:
Aktív témák
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest