Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Nem kell vitatkozni, a broot jobb volt mint a gyári kliens (annak ellenére h nem használtam).
Maga a broot mod nem volt csalás (ezt a Nia is beláthatta volna, és így utólag látni h mi mindent emeltek át a gyári szkennerbe), csak ahogy direkt írtam az előző hsz-ben, a broot modra építkeztek a botok.
Sejtem már ki vagy

-
Nataniel
aktív tag
Erre van egy nagyszerű érvem: Mivel nem a playből töltötted le, lecsekkolták az MD5 hast bejelentkezéskor, amiben látták,hogy módositott a kliensed, ergó egy mocsok csaló vagy

Viccet félretéve, pont az volt a szempont,mind a mai napig is,hogy mivel ők fejlesztették, és az volt és az is az érdekük,hogy csak az "ő„ terméküket használd, ha szar volt a telefonod,vegyél másikat... szvsz egyszerű üzletpolitika... de veled értek egyet. Sokkal élvezhetőbb és használhatóbb egy cucc,ha nem izzasztja le a hardvert. Nekik fájt,hogy vannak, akik sokkal "használhatóbbá„ tették. Nekünk meg nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest