Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz KROK640 #2010 üzenetére
"na ez az amiben MO szerintem brutálisan elvérezne"
Noigen, ahhoz, hogy megpróbáljuk a piac mozgását előrejelezni, fel kell becsülni a VALÓS FIZETŐKÉPESSÉGET, a kínálati viszonyokat és nem mellesleg a társadalmi-gazdasági változások összességét.
#1 Fizetni abból tud az ember, ami rendelkezésre áll, ez ugye a hó végi megtakarítás.
#2 Jöttek itt ugye dögivel #hollandnyuggerek. Nomármost semmi nem garantálja, hogy továbbiak is akarnak jönni (gagyi EÜ, a ház ugyan szép, kert nagy de tetőfedőt már nem talál falun, és jé, senki se beszél külföldiül), a nyugdíjasnak meg van egy olyan tulajdonsága, hogy t<nemsok éven belül leromlik az állapota/meghal = küzdhet az ingatlanos mint malac a jégen az eladással
#3 nem létezik több lufifújó anyag, mint amit a jelenlegi kormányzat az ingatlanszektorba nyomott. Már ott tartunk, hogy az államadósság terhére osztogatunk ingatlant (CSOK). Még ha maradnak is, ezt feljebbsrófolni nem lehet.
#4 a kamuberuházások (akksiipar...) <5év alatt be fognak dőlni, alsóhangon Bangladesbe fognak költözni. És igen, láttam én már ilyet, elhagyott gyártelepek országszerte a 90es években... A jelen rezsim még ebben is hajaz Kádárékra, akiket ugye egy 90es évek követtek.
#5 csökken a magyar népesség, csökken a nyugat-EU "fehér" népesség - ki is akar még idejönni? A Sri-Lankai vendégmunkás a 200eFt fizujából nemigen fog 50misiért házat venni.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest