Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz KROK640 #2010 üzenetére

"na ez az amiben MO szerintem brutálisan elvérezne"
    Noigen, ahhoz, hogy megpróbáljuk a piac mozgását előrejelezni, fel kell becsülni a VALÓS FIZETŐKÉPESSÉGET, a kínálati viszonyokat és nem mellesleg a társadalmi-gazdasági változások összességét.
    #1 Fizetni abból tud az ember, ami rendelkezésre áll, ez ugye a hó végi megtakarítás.
    #2 Jöttek itt ugye dögivel #hollandnyuggerek. Nomármost semmi nem garantálja, hogy továbbiak is akarnak jönni (gagyi EÜ, a ház ugyan szép, kert nagy de tetőfedőt már nem talál falun, és jé, senki se beszél külföldiül), a nyugdíjasnak meg van egy olyan tulajdonsága, hogy t<nemsok éven belül leromlik az állapota/meghal = küzdhet az ingatlanos mint malac a jégen az eladással
    #3 nem létezik több lufifújó anyag, mint amit a jelenlegi kormányzat az ingatlanszektorba nyomott. Már ott tartunk, hogy az államadósság terhére osztogatunk ingatlant (CSOK). Még ha maradnak is, ezt feljebbsrófolni nem lehet.
    #4 a kamuberuházások (akksiipar...) <5év alatt be fognak dőlni, alsóhangon Bangladesbe fognak költözni. És igen, láttam én már ilyet, elhagyott gyártelepek országszerte a 90es években... A jelen rezsim még ebben is hajaz Kádárékra, akiket ugye egy 90es évek követtek.
    #5 csökken a magyar népesség, csökken a nyugat-EU "fehér" népesség - ki is akar még idejönni? A Sri-Lankai vendégmunkás a 200eFt fizujából nemigen fog 50misiért házat venni.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák