- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
No befejezem a témát,mert ez már nem is nagyon ide tartozik.Nem az Ali-val van a baj,hanem azzal,hogy belefutottál valamibe.Igen sok szemét is van ott,de szerinted a vaterán nincs.Hamarabb rendelek az aliról,mert onnan tuti visszakapom a pénzem,ha baj van.Nyilván én is azért tendálok itt is 1 kereskedő felé,mert tudok több elérhetőségét és így talán nem tűnik el,ha gari gondom van.Nekem csak a pandawill-el volt rossz tapasztalatom,lehet nem is ők tehettek róla,de azért még más kínai webshopból merek vásárolni.
Ami ide vág. Mennyire ajánljátok ezt a készüléket ti mint használók? Én nem találtam más alternatívát ebben a kategóriában.
Fontos a jó kamera és csak ez az egyetlen,amiben ez a sony kamera van.A gorilla glass-t is fontosnak tartom.A Lenovo p780 nem lenne rossz a 4000mAh-s akksival,de a kamerája nem győz meg kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest