Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Goblin81

    újonc

    Sziasztok,

    azt hizzem nemigen írtam még erre a fórumra, bár azon meglepődtem, hogy be tudok lépni, szóval valamikor valamiért regeltem... :D Cserébe most elég hosszú leszek, előre is elnézést érte, de még azt sem tudom egyáltalán olvassák-e még ezt a topikot.
    Nade. Van egy inew v3-asom (meglepő ebben a topikban, mi?:D), szép volt jó volt szerettem, de már annyiszor esett le, hogy sorra szépen haltak meg benne a dolgok, először az sd kártya olvasó része lett kontkatos (csak akkor látja az sd kártyát ha jó erősen nyomva tartom), aztán a lefele hangerő gomb halt meg, az amúgy is pontatlan gps egy idő után egyáltalán nem talált holdat, a microUSB kezdetektől csak a hozzá való kábellel működött, de aztán az is kontaktos lett (nem a kábel), végül amikr már nem nagyon hallottak a túloldalon csak ha ordítottam, akkor úgy döntöttem hogy élek a munkahelyemen a céges mobil adta lehetőségével, és azóta a telefon egy fiókban töltötte elmúlt éveit.
    Aztán beleette magát a fejembe a gondolat hogy csak kéne valamit kezdeni vele, mert kijelző tökéletes, android szépen fut, lehetne belőle csinálni egy projektort, úgy is szeretek bütykölni, telekre tök f*sza volna, van is egy 100w-os fehér cob ledem driverestül, bordástul, csak a kijelzőről kéne leműteni a háttérvilágítást, kell hozzá még pár fresnel lencse, néhány tükörlap és egy baszomnagy vetítőlencse meg egy doboz, a gondot az jelenti hogy hogy kerül a film a telefonra nasról. Wifi gyík hozzá, igaz nem lakótelepi körülmények között ahol nem kell másik 42 másik wifi hálózattal konkurálnia feljebb is menne valószínüleg az ávitel valamelyest a jelenlegi 250-300kByte/s-ról, amit jelenleg egy ac-s asus sündisznóval hozott össze a cucc, de még ha mondjuk valahogy megduplázódna hát egy hd-s felbontáshoz édeskevés, pedig pont az lenne a lényeg, hogy ebben legalább van egy hd-s a kijelző míg az olcsó kínai projektrorokban meg csak 800*480 a natív, az ettől nagyobb felbontásúak már bőven 100 dollár felett indulnak.
    Szóval marad az usb, ami nem támogat ntfs-t, csak ha rootolom, de azt meg nem sikerült sehogyanse, meg az usb-s ethernet csatlakozó, amit a telefon vagy kezel, vagy nem, ami mint megtudtam azon múlik, hogy a telefon kerneljébe belefordították-e az ethernett kezelő libraryt vagy sem, ezt viszont már nem tudtam kipróbálni mert a csatlakozó is félhalott. Megpróbáltam egy otg kábel nagy részét ráforrasztani a mikrousb smd lábaira, de nem látta sem az egeret sem az ethernetes adaptert. Mérgemben meg amikor eltávolítottam a forrasztmányt, az egyik forrpont ki is szakadt a láb alatt, de hát frusztrált voltam, na. Szóval most már tényleg csak tölteni tud a telefon usb-n keresztül, pedig meg lehetett volna támogatni egy kártyaolvasós usb hubbal a cuccot, tényleg tök frankó lett volna.
    Namármost, nem volt olyan véletlenül aki próbálta már hogy kezeli-e az inew v3 az ethernetes adaptert? Illetve, volt már olyan aki megpróbálta atomjaira szedni a kijelzőt? Vagy esetleg akinek van egy törött kijelzője amit még nem kukázott ki, meg tudná nézni, hogy eltávolítható-e a háttérvvilágítás a kijelző sérülése nélkül?
    Amúgy kipróbálásra vállalkozó kedvűnek kölcsönbe tudok adni 0 kilóméteres ethernet adaptert, hálás volnék érte ha lenne ilyen, 9. kerület illetve budaörs tengelyhez közül akinek még van egy működö inew v3-asa.

    Mert ha kiderül hogy kezeli az inew, illetve a háttérvilágítás is lebontható, akkor érdekelne egy működőképes inew alaplap, ami azon túl hogy még nincs téglásítva, csak annyi kéne még pluszban hogy a bluetooth és a microUSB működjön rajt.

    Ellenkező esetben pedig eladó egy jó állapotű inew v3 kijelző, müködő digitizerrel ha kell valakinek, bár tőlem az egész telefont viheti aki lát benne fantáziát.

Új hozzászólás Aktív témák