- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy V3 Plus van és lenne pár kérdésem a telóval illetve magával az android rendszerrel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a 8 magos procik hamar felmelegszenek.
Hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális hőmérséklet ill. hol vagy milyen progival tudom szabályozni, hogy hány magot használjon.Plusz még azt hogyan tudom megállpítani, hogy melyik az a játék amit még érdemes rajta használni?
Csak teszteléssel lehet?A problémám, hogyha játszok egy játékkal, pl. a Crystalux-szal, ami számomra nem tűnik egy túlzottan erőforrás igényes játéknak, a proci viszonylag hamar, 10-20 perc után felmelegszik és a telefon egyszerűen kikapcsol.
Most azt nem tudom, hogy én vagyok a béna és túlterhelem a telefont vagy alapból a készülék a hibás.
Semmilyen módosító program vagy rom nincs fent. a legutolsó hivatalos v8-asat tettem fel a needrom-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest