Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Kérdeznék én is ezzel kapcsolatban, ha már feljött témának.
5005-ös Concorde-ra raktam fel ezt a romot: [link]
Olyan 5 perc volt, mire a GSM hálózatra felkúszott, másik 2 míg lett 3G. Fogtam az eredeti Concorde romból a catcher_filter_1_wg_n és modem_1_wg_n fájlokat, felülírtam a V3 romjában lévőt, factory reset, azóta pöpec. Na most javítsatok ki ha tévedek, de a modem fájl adja a baseband-et. Viszont a V3-as romnak és a Concorde romnak a baseband-je majdnem ugyanaz, csak az enyém V32.P2 a másik (ami nem megy) sima V32. Mi az a P2?
Nem lenne rossz kipróbálni azokat amiket linkeltél, lehet holnap meg is teszem, csak semmi infó nincs róluk a frekvenciát kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Ingatlanos topic!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest