Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöcske78
újonc
Sziasztok!
Nem olvastam végig mind a 7000 hozzászólást, érdeklődnék, hogy járt már vki úgy mint én...
Pár hónapja használom a készüléket, nagyjából minden rendben volt vele (sztem marha gyenge a GPS-e..., de nem is ez a lényeg), szóval berepedt a kijezlő, és nem reagál már semmire....
A pótlásra kapott ajánlat majdnem felér a készülék árával.
Tudtok segíteni, hogy viszonylag normális áron ki tud kiejlzőt cserélni? meg mitől repedt be? Tokban volt végig, vigyáztam rá, és nem tudok arról, hogy bárhová bevertem volna.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest