Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
vipviform
üzenetére
Hali!
Jah, én töltöttem fel.
De este szerintem lementem az 1.1.1-es szoftot a cserélt modem fájllal, kipróbálhatná valaki a Telenort, mert reggel a buszon jól működött végig a mobilnet vodával, ott is, ahol az eddigi szoftokkal a cserélt modem fájlokkal nem. Ebből gondolom, hogy talán a telenoros probléma is megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- DJI mini 3 drón display unit
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De este szerintem lementem az 1.1.1-es szoftot a cserélt modem fájllal, kipróbálhatná valaki a Telenort, mert reggel a buszon jól működött végig a mobilnet vodával, ott is, ahol az eddigi szoftokkal a cserélt modem fájlokkal nem. Ebből gondolom, hogy talán a telenoros probléma is megoldódik.